Όλες οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου

oles i kaftes exelixis ston olybiako me ton lazaro christodoulopoulou
oles i kaftes exelixis ston olybiako me ton lazaro christodoulopoulou

Στον Ολυμπιακό ήθελαν εδώ και μέρες να ακούσουν κάποιο χαρμόσυνο νέο αφού ο τραυματισμός του αρχηγού Κώστα Φορτούνη έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στους ερυθρόλευκους και ειδικά στον Πορτογάλο τεχνικό του, Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι όλος ο σχεδιασμός πρέπει να αλλάξει ή να βρει άμεσα έναν νέον εκπρόσωπο, που θα αντικαταστήσει τον άτυχο Φορτούνη.

Ποιες οι εξελίξεις με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου

Μπορεί η είδηση του ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται πλέον κανονικά μέσα στο χορτάρι και κάνει προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα να είναι καλή είδηση δεν σημαίνει όμως ότι λύνει και το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού.
Παρόλα αυτά με τον Λάζαρο να έχει ανεβάσει πλέον ρυθμούς οι επιλογές του Μάρτινς για την επίθεση αρχίζουν και μεγαλώνουν .
Ο Έλληνας άσος έχει ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς του και πλέον έχει πατήσει κανονικά χορτάρι για προπονήσεις, στέλνοντας μηνύματα επιστροφής.

Ποιες οι εξελίξεις με Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου

Ο Λάζαρος, ο οποίος αν και ακραίος, κατά κανόνα, είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό, δίνοντας ακόμη μία λύση εν τη απουσία του Κώστα Φορτούνη, άρχισε πλέον να κάνει ατομικό πρόγραμμα, με ένταση, στο γήπεδο.
Μπαίνει στην τελική ευθεία και σιγά-σιγά θα εισέλθει στο τελευταίο στάδιο, πριν την πλήρη (επαν)ένταξή του στις προπονήσεις.
Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι πολύ σημαντικός για το ρόστερ του Ολυμπιακού, όπως έδειξε και πέρυσι, με τα γκολ που πέτυχε, με αποτέλεσμα άπαντες στην ομάδα του Πειραιά να «τρίβουν τα χέρια τους» από ικανοποίηση, για την επικείμενη επιστροφή του.