Οικονομόπουλος – Αραβανή ΤΕΛΟΣ – Όλο το παρασκήνιο

Φήμες υπήρχαν πολλές για το ζευγάρι Οικονομόπουλος-Αραβανή. Όπως όμως  φαίνεται οριστικός είναι τελικά ο χωρισμός της Ευαγγελίας Αραβανή και του Νίκου Οικονομόπουλου.Το ζευγάρι που ήταν μαζί για ενάμιση περίπου χρόνο είχε κάνει το επόμενο βήμα και συγκατοικούσε σε σπίτι στα νότια προάστια, παρόλα αυτά  εδώ και λίγο καιρό χώρισε, συγκεκριμένα απο την περίοδο των εορτών.

Σύμφωνα μάλιστα με τις φήμες η ενώ η Ευαγγελίας Αραβανή φαίνεται πως η παρουσιάστρια πήρε τα πράγματα της και γύρισε στο πατρικό της στη Νίκαια,  εκείνη την περίοδο προσπαθώντας να δώσει χρόνο και απόσταση στην σχέση της με τον τραγουδιστή, η οποία όμως τελικά δεν άντεξε και έληξε άδοξα.

Την αποκάλυψη για τον οριστικό χωρισμό του ζευγαριού έκανε η  Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της σήμερα το πρωί της Πέμπτης και σχολίασαν στο Happy Day το παρασκήνιο του χωρισμού του ζευγαριού.

«Αυτό που άκουσα είναι ότι κάπου είχε σοβαρέψει η κατάσταση. Η Ευαγγελία ήθελε να κάνει το επόμενο βήμα. Εκείνος δεν ένιωθε έτοιμος και κάπου είχε ενοχληθεί με τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε την συνέχεια εδώ