ΟΦΗ – ΑΡΗΣ LIVE STREAMING

ofi aris live streaming

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ LIVE STREAMING

8η αγωνιστική απόψε και στις 21.30 , ο ΟΦΗ υποδέχεται στο Ηράκλειο τον Άρη σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι περισσότερο παιχνίδι προετοιμασίας για τους Κρητικούς και αγγαρείας για τους Θεσσαλονικείς. Ο Γιώργος Σίμος θα έχει απόψε στη διάθεσή του τους Μαρινάκη, Κουτρουμπή, Σεμέδο, Νέιρα.
Ο αγώνας ξεκινάει στις 21:30 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.
Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…
Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το ΟΦΗ – ΑΡΗΣ Live Streaming
Θα το δείτε
μέσω του link1 και link2 εδώ

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.