Ο βασιλιάς της ρακέτας Αντώνης Κανάκης στα 50 άφησε τα γυμναστήρια

oantoniskanakisstaafisetagymnastiriakeekanekilitsa
o antonis kanakis sta 50 afise ta gymnastiria ke ekane kilitsa

Ο Αντώνης Κανάκης αγαπάει την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική τόσο πολύ που δεν την αποχωρίζεται για τίποτα. Δουλεύει μόνο απο την Θεσσαλονίκη, κάνει διακοπές μόνο στην Χαλκιδική, παίζει ρακέτες μόνο σε παραλίες της Χαλκιδικής και γενικά ολόκληρο το καλοκαίρι το περνάει στην Χαλκιδική. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει φωτογραφηθεί να παίζει ρακέτες με τους φίλους του σε κάποια παραλία, ενώ μυθικά ήταν τα γέλια που που έκανε με τους κάποτε κολλητούς του Γιάννη Λάτσιο και Γρηγόρη Αρναούτογλου…….
Μετά το τέλος του Ράδιο Αρβύλα και των επαγγελματικών του τηλεοπτικών υποχρεώσεων, ο παρουσιαστής περνάει κάθε καλοκαίρι του,στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου έχει το εξοχικό του αλλά και το beach-bar .
Όσοι περνάνε μια βόλτα από το beach-bar του Αντώνη, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα καταγάλανα νερά της παραλίας, αλλά παράλληλα, να δουν και τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν λείπει ποτέ απο εκεί.
Ο Αντώνης Κανάκης όμως πλέον έχει φτάσει τα 50, οι κοιλιακοί six pack πλέον είναι παρελθόν αντί να χάνει μαλλιά ο φοβερός Αντώνης βάζει μαλλιά και καλά κάνει άλλωστε.
Αυτό το καλοκαίρι ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε παραλία της Χαλκιδικής σε πιο natural εκδοχή του, με περισσότερα κιλά, κοιλίτσα και χωρίς φυσικά το six pack των τελευταίων ετών.
Δείτε τον Αντώνη σε παλιότερη φωτογραφία και συγκρίνετε την με την νεότερη παρακάτω