Ο Τάκης Ζαχαράτος μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

o takis zacharatos milai gia to provlima ygias pou antimetopizi

Ο Τάκης Ζαχαράτος είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό το Instagram και συχνά μοιράζεται διάφορες εικόνες με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Μέσω της τελευταίας του δημοσίευσης στο Instagram, έγραψε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και έστειλε το δικό του μήνυμα.
Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια εικόνα που φαίνονται τα σημάδια στο σώμα του και στη λεζάντα, έγραψε: «Να αγαπάμε τον εαυτό μας ακριβώς όπως είναι!
Η καλή μου φίλη «Λεύκη» με έμαθε να αγαπώ ακόμα πιο αληθινά»!
Να σας θυμίσουμε πως ο Τάκης Ζαχαράτος είχε μιλήσει και στο παρελθόν για το πρόβλημα υγείας του: «Δεν κάθομαι εγώ στον ήλιο, ποτέ. Έχω ένα θέμα στο δέρμα μου, έχω λεύκη και δεν κάνει να κάθομαι. Είναι κληρονομική».
Δείτε την ανάρτησή του:

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.