Ο 81 ετών παπάς πέθανε και άφησε την περιουσία στον 27 ετών γκόμενο!

o papas pethane ke afise tin periousia ston gkomeno vrazi i ikogenia tou
o papas pethane ke afise tin periousia ston gkomeno vrazi i ikogenia tou

Ο κακός χαμός έγινε όταν αποκαλύφθηκε στην οικογένεια ενός ιερέα 81 ετών ότι άφησε ολόκληρη την περιουσία του σε έναν Ρουμάνο 54 χρόνια μικρότερο του με τον οποίο είχε μάλιστα παντρευτεί ! Ο ιερέας πέθανε πριν απο λίγες ημέρες σε ένα νοσοκομείο στην Ρουμανία και συγκεκριμένα στο Βουκουρέστι, έχοντας στο πλευρό του τον 27 χρόνο Ρουμάνο σύζυγό του…..


ο οποίος έχει να λάβει ουκ ολίγα, απο τον ιερεά σύζυγο του, μόλις φυσικά ξεπεράσει το σοκ του χαμού του!
«Αυτός ο άνθρωπος είναι ντροπή, τον ήθελε για τα χρήματά του». Ένας πρώην ιερέας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και η οικογένειά του έγινε έξαλλη επειδή άφησε όλη του την περιουσία στον 27χρονο σύζυγό του.
Όπως αναφέρει η Daily Mail ο Philip Clements πέθανε στις 31 Μαΐου σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου στο Βουκουρέστι, με τον κατά 54χρόνια νεότερο σύζυγό του, Florin Marin, να δηλώνει ότι είναι πολύ αναστατωμένος με τον θάνατο του αγαπημένου του αλλά δύο ημέρες πένθους θα ήταν αρκετές επειδή ο αείμνηστος σύζυγος δεν θα ήθελε να είναι λυπημένος.
Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ρουμάνος συζύγος του πρώην ιερέα θα λάβει 150.000 λίρες από την ασφάλεια ζωής, ένα σπίτι 100.000 λιρών και μία σύνταξη ύψους 2.000 λιρών τον μήνα.
Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση της οικογένειας του ιερέα, η οποία κατηγορεί τον Ρουμάνο πως ήθελε τον 81χρονο μόνο για τα χρήματά του.
Συγκεκριμένα ο αδερφός του Philip Clements, Anthony, είπε στην Daily Mail: «Το είπα στον αδερφό μου πολλές φορές. Ο Florin ξεκίνησε να κλέβει τον αδερφό μου από τότε που συναντήθηκαν και τώρα πήρε αυτό που ήθελε. Ο άνθρωπος είναι ντροπή. Όλη μου οικογένεια αισθάνεται το ίδιο. Έπρεπε να κληρονομήσουμε το κτήμα του Philip, αλλά όλα πήγαν στον Florin”.
Δείτε το “ζευγάρι” σε ευτυχισμένες στιγμές παρακάτω….
…..

via
Διαβάστε την συνέχεια

NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.