Ο Νίκος Μουτσινάς «καρφώθηκε» μόνος του…Έχει δεσμό! Είναι μαζί απο…

post
post 8910

Ο Νίκος Μουτσινάς εξακολουθεί ακόμα και στα μέσα Αυγούστου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον όπως έκανε και όλο τον χειμώνα. Ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αφού κέρδισε την μάχη της τηλεθέασης φέτος στο Open με την εκπομπή “Για την παρέα”, την νέα τηλεοπτική σεζόν θα τον δούμε στον ΣΚΑΪ αφού …………….
οι συζητήσεις για ανανέωση με το κανάλι του Open δεν καρποφόρησαν. Αυτό το καλοκαίρι όμως ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται περιοδεία ανά την Ελλάδα με την θεατρική παράσταση «Βερβερίτσα».
Η περίοδος του δεκαπενταύγουστου όμως δεν ενδείκνυται για θεατρικές παραστάσεις και έτσι ο Νίκος κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Σαντορίνη με την αγαπημένη του κολλητή Αθηνά Οικονομάκου.
Αυτό όμως που έχει πραγματικά ενδιαφέρον είναι και η ανακοίνωση του Νίκου Μουτσινά μέσω Instagram που ούτε λιγο ούτε πολύ μας ανακοινώνει πως βρίσκεται εκεί με σύντροφο και σίγουρα χωρίς να εννοεί φιλική παρέα
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε σχέση και περνάνε μαζί τις καλοκαιρινές διακοπές.

«Ξυπολυταρία, μαγιό, καθισιό, φρούτα, φίλοι, σύντροφος, ήλιος,ύπνος,ασκεψιά (δεν ξέρω αν υπάρχει σαν λέξη,αλλά εμένα μου αρέσει) και ο χρόνος να ξεκουράζεται και αυτός και να περνάει αργά..ένα καλοκαίρι γεμάτο..το καλοκαίρι μου.. Κλέψε ιδέες και καντο κι εσύ»

Δείτε τα παρακάτω στιγμιότυπα από τον προσωπικό λογαριασμό του Νίκου Μουτσινά στο Instagram.