Ο Νίκος Μουρατίδης θα σε αφήσει ΚΑΓΚΕΛΟ! «Έχω παντρευτεί με τον …»

Νίκος Μουρατίδης γάμος παιδί
Νίκος Μουρατίδης γάμος παιδί

Ο Νίκος Μουρατίδης όταν ανοίξει το στόμα του είναι σίγουρο ότι θα βγάλει είδηση. Αρκετές φορές μάλιστα η είδηση που βγάζει είναι σοκαριστική αφού είναι μεγάλος γνώστης της Ελληνικής Showbiz και ξέρει πράγματα που άλλοι ούτε να τα φανταστούμε μπορούμε. Εκεί όμως που τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα περισσότερο είναι όταν μιλάει για την προσωπική του ζωή που….πιστέψτε μας και καυτή είναι αλλά και σπάνια αναφέρεται σε αυτή!

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι η αλήθεια πως με κάθε του κίνηση – δήλωση τραβάει την προσοχή!

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει πως έχει έναν γιο, αλλά και πως έχει παντρευτεί δύο φορές ή μια εκ των οποίων με τον… Μπάμπη!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης ρώτησε τον Νίκο Μουρατίδη για το αν έχει συνάψει ποτέ σχέση με γυναίκα, γιατί δεν τον έχει δει να εμφανίζεται ποτέ επίσημα με σύντροφο.

Ο Νίκος Μουρατίδης με την απάντησή του ξάφνιασε:«Έχω παντρευτεί δύο φορές και ετοιμάζομαι για την Τρίτη. Έχω παντρευτεί την Αφροδίτη, χώρισα. Μετά παντρεύτηκα τον Μπάμπη, χώρισα και τώρα θα παντρευτώ τον Αριστοτέλη που τώρα λέγεται Μόνικα.»

Ο Νίκος Μουρατίδης στην συνέχεια αποκάλυψε μια πτυχή της προσωπικής του ζωής που μέχρι πρότινος δεν είχε δει τα φώτα της δημοσιότητας: ο Νίκος Μουρατίδης είναι μπαμπάς.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός δήλωσε χαρακτηριστικά:«Παιδί έχω με την Αφροδίτη. Είναι 22 ετών. Ποδοσφαιριστής στην Ζάκυνθο. Ζει με την μητέρα του εκεί, με τον καινούριο του daddy”.

Power of love Katerina Sokolata Bakodimou

Power of Love: To Κατερίνακι ΦΟΡΩΝΤΑΣ στpivγκακι απολαμβάνει… σοκολάτα. Τι λέει η Μαρία Μπακοδήμου

Τι κυρώσεις θα έχουν όσοι δεν ψηφίσουν στις εκλογές;

Τι κυρώσεις θα έχουν όσοι δεν ψηφίσουν στις εκλογές;