Ο κακός χαμός στην Κοζάνη με τις φόλες! Δεκάδες οι νεκροί σκύλοι

o kakos chamos stin kozani me tis foles dekades oi nekroi skyloi

Τεράστιο πρόβλημα υπάρχει τον τελευταίο καιρό στην Κοζάνη αφού αναφέρονται συνεχόμενοι θάνατοι σκύλων σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου , από φόλες οι οποίες δεν είναι μόνο επικίνδυνες και θανατηφόρες για τα καημένα τα ζωντανά, αλλά και για την υγεία των κατοίκων της περιοχής.
Δεκάδες αδέσποτα αλλά και δεσποζόμενα ζώα….

δηλητηριάζονται απο ασυνείδητους δολοφόνους οι οποίοι κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Σύμφωνα με το kozanilife.gr ο Δήμος Εορδαίας στην Κοζάνη καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε προσπάθεια εξόντωσης ανυπεράσπιστων ζώων με οποιαδήποτε μέθοδο και τονίζει ότι ο Δήμος Εορδαίας θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την τιμωρία των δραστών.
Το πρόβλημα της αύξησης του αριθμού των αδέσποτων ζώων δεν λύνεται με δηλητηριάσεις, αλλά με τη συνεργασία όλων μας, με συνεχή ενημέρωση και ορθή διαχείριση. Τέτοιου είδους ενέργειες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών. Η θανάτωση των ζώων συντροφιάς, με την απάνθρωπη μέθοδο της “φόλας”, δεν αφορά μόνο τους φιλόζωους συμπολίτες μας και τους κηδεμόνες κατοικίδιων, αλλά μας αφορά όλους.

Καλούμε λοιπόν τους πολίτες του Δήμου Εορδαίας, να καταγγέλλουν περιστατικά κακοποίησης και εγκατάλειψης υποδεικνύοντας τους δράστες.
Ο Δήμος Εορδαίας ο οποίος εφαρμόζει ολοκληρωμένο πρόγραμμα στειρώσεων και φροντίδας των αδέσποτων ζώων και μέχρι σήμερα έχει προβεί στην στείρωση περισσοτέρων από 180 αδέσποτων ζώων, καλεί τους πολίτες του Δήμου , να καταγγέλλουν περιστατικά κακοποίησης και εγκατάλειψης υποδεικνύοντας τους δράστες.

Διαβάστε ακόμα:

    None Found

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.