Ο Γιώργος Λιάγκας καρφώνει την Φαίη Σκορδα! «Αμφιβάλω αν πέρασε

o giorgos liagkas karfoni tin fei skorda amfivalo an perase koronoio
o giorgos liagkas karfoni tin fei skorda amfivalo an perase koronoio

Δευτέρα του Πάσχα και ήταν ημέρα επιστροφών στον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε και εκείνος στο κανάλι του Φαλήρου με την εκπομπή του, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Τσολάκη και τον Νίκο Γεωργιάδη, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας συμμετείχαν στην εκπομπή απο το σπίτι τους μέσω skype……

Ο Γιώργος είπε πολλά και πως να μην έλεγε άλλωστε αφού δεν είναι και εύκολο να «φιμώσεις» τον παρουσιαστή ο οποίος πολλές φορές έχει πέσει θύμα των λεγομένων του.

Αφού μας τόνισε ότι αισθάνεται ότι κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά φέτος αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν και ένα σχόλιο καρφί προς την Φαίη Σκορδά.

«Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη. Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθαμε. Μου φαίνεται ότι ξεκινάει τηλεοπτική σεζόν σήμερα γιατί έχω να βγω πάρα πολύ καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ να μπούμε σε μία κανονικότητα, να βγουν και οι υπόλοιπες εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό. Θα έχουμε λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία, επίσης δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα. Θα είμαστε λίγοι λίγοι και όσο χαλαρώνουν τα μέτρα, θα επανερχόμαστε σε μία πλήρη κανονικότητα»

Αναφερόμενος όμως στην Φαίη Σκορδά ο Γιώργος Λιάγκας έριξε την βόμβα λέγοντας!

«Στα παιδιά ήταν δύσκολα τις 15 ημέρες που ήταν σε καραντίνα με τη μαμά τους γιατί η Φαίη ως γνωστό το πέρασε… τώρα εγώ αμφιβάλλω αν το πέρασε γιατί δεν είχε ούτε ένα σύμπτωμα ποτέ, αλλά οκ».