Ο Γιατρός Η Ιστορία Ενός Θαύματος – Επεισόδιο 21/05/2020 -VIDEO

Συναρπαστικό αναμένεται να είναι και το σημερινό επεισόδιο (21/05) στην αγαπημένη σειρά του ΣΚΑΪ «Ο Γιατρός Η Ιστορία Ενός Θαύματος». Ο Αλί παρότι είχε πολλά να θυμηθεί και να επεξεργαστεί στο μυαλό, κατάφερε να τα βάλει σε τάξη και να είναι ξανά έτοιμος για νέες προκλήσεις….Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο…..

Στο σημερινό επεισόδιο νούμερο 25 θα δούμε πως:

Ο Δρ. Αντίλ κάνει στον Αλί ένα πολύ μεγάλο δώρο που θα μείνει στην καρδιά του για πάντα. Κάτι που θα διαλύσει το φόβο του πως πάντα επιβαρύνει τους άλλους.

Γεμάτος με νέα αυτοπεποίθηση, ο Αλί καταφέρνει να βρει και πάλι τη λύση στο περιστατικό με τις σιαμαίες δίδυμες, το οποίο βρισκόταν στο πιο τραγικό αδιέξοδο.

Η επόμενη υπόθεση θα είναι εξίσου δύσκολη, αφού αφορά μια οκτάχρονη, τη Μπετούς, που χρειάζεται μεταμόσχευση.

Δότης του μοσχεύματος είναι η αδελφή της, ο μόνος άνθρωπος που έχει στη ζωή, καθώς τα κορίτσια έχουν χάσει τους γονείς τους.

Ο Αλί επηρεάζεται τόσο πολύ από την ιστορία της Μπετούς που αποφασίζει πως πρέπει οπωσδήποτε να τη χειρουργήσει ο ίδιος.

Μένει μόνο να πειστεί γι αυτό και ο Δρ. Φέρμαν

 

instagram-media” style=”background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 700px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/CAcoy-DHnsV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι ένας Ελληνοαμερικάνος, ένας Κρητικός και ένας Ορθόδοξος…σκύλος! Επικό γέλιο

Την θυμάστε την Ρεγγίνα απο το POL; ΚΟΛΑΖΕΙ για μια ακόμα φορά! Κορμί ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ