Ο Γιατρός Η Ιστορία Ενός Θαύματος – Επεισόδιο 20/05/2020

Ο Γιατρός Η Ιστορία Ενός Θαύματος

Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει σήμερα τους τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν την σειρά του ΣΚΑΪ “Ο Γιατρός Η Ιστορία Ενός Θαύματος”, αφού ο Αλί  προσπαθεί να καταλάβει τον τρόπο σκέψης των γυναικών και θα θυμηθεί πράγματα τα οποία θα φέρουν σε δύσκολη θέση τόσο τον ίδιο όσο και τον αρχίατρο και προστάτη του στο νοσοκομείο. Τι θα παρακολουθήσουμε στο σημερινό επεισόδιο…..

Η Κιβιλτσίμ, εξοργισμένη από τις πρωτοβουλίες της Μπελίζ, καταστρώνει το πιο σατανικό έως τώρα σχέδιό της για να πάρει στα χέρια της τον ολοκληρωτικό έλεγχο του νοσοκομείου.

Η Νάζλι επιτρέπει επιτέλους στον εαυτό της να πάψει να σκέφτεται και να αρχίσει απλώς να νιώθει.

Ο Αλί προαισθάνεται πως κάτι πολύ σημαντικό πάει να γεννηθεί για πρώτη φορά στη ζωή του. Ταυτόχρονα, καταφέρνει να βρει τη λύση σε μια πολύ δύσκολη υπόθεση, όμως η επιτυχία δεν τον γεμίζει πια με τον ίδιο τρόπο.

Ξαφνικά, κάτι τον τραβάει πίσω. Από μικρός ένιωθε πως ήταν εμπόδιο για τον αδελφό του και βάρος για την οικογένειά του και τώρα αυτά τα συναισθήματα επιστρέφουν.

Δε θα ήθελε ποτέ να γίνει βάρος στη Νάζλι.

Πώς θα μπορέσει να συνεχίσει;

Δείτε το σημερινό trailer

 

instagram-media” style=”background: #FFF; border: 0; border-radius: 3px; box-shadow: 0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width: 700px; min-width: 326px; padding: 0; width: calc(100% – 2px);” data-instgrm-permalink=”https://www.instagram.com/p/CAaECXxA7tK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading” data-instgrm-version=”12″>

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΣΚΑΪ TV (@skaitv.gr) στις

ΓΟΡΓΟΝΑ η Δήμητρα Ματσούκα με POZ ΒΙΚΙΝΙ κόβει την ΑΝΑΣΑ στην Βουλιαγμένη! ΚΑΓΚΕΛΟ τα προσόντα

Ελένη Μενεγάκη: Τον ρούφηξε σε δημόσια θέα! ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η Βασίλισσα!