Ο Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλλει μέσω Facebook αστυνομικό για βία σε γυναίκα στο Κερατσίνι

Ο Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook προέβει σε ενημέρωση ότι μια γυναίκα απο το Κερατσίνι του κατάγγειλε πως κινδυνεύει η ζωή της και αιτία είναι η βία που υφίσταται από αστυνομικό για τον οποίο μάλιστα αναφέρει πως ο ίδιος συμμετέχει στη φύλαξη του Πρωθυπουργού κ.Μητσοτάκη…

Παρακάτω θα βρείτε την ανάρτηση-καταγγελία τόσο σε κείμενο, όσο και σε ενσωμάτωση απο το Facebook ενώ υπάρχει και σε εικόνα σε περίπτωση που “εξαφανιστεί” απο το κοινωνικό δίκτυο.

Έντρομη μου τηλεφώνησε χθες βράδυ μία γυναίκα από το Κερατσίνι, μητέρα δύο παιδιών, για να μου καταγγείλει πως κινδυνεύει η ζωή της.
Αιτία η βία που υφίσταται από έναν αστυνομικό.
Μου περιέγραψε πληθώρα βίαιων περιστατικών καθώς και απειλών που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα.
Δεν θα έδινα δημοσιότητα σε αυτό το περιστατικό εάν δεν ήταν αυτός ένας τρόπος για να προστατευτεί η ζωή της γυναίκας.
Επικοινώνησα αμέσως με ανώτατο στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας και ζήτησα να επιληφθούν επειγόντως αφού πρώτα ελέγξουν τη βασιμότητα όλων των στοιχείων ταυτότητας και πληροφοριών που τους μετέφερα.
Ανάμεσα στις άλλες, επιβεβαιώθηκε και η πληροφορία πως ο αστυνομικός που ασκεί βία στη συγκεκριμένη γυναίκα, συμμετέχει στη φύλαξη του κ.Μητσοτάκη, επομένως ανήκει στην ίδια κατηγορία με τους 3 αστυνομικούς του Μεγάρου Μαξίμου που σαν άλλοι Πραιτωριανοί πρωταγωνίστησαν στον ξυλοδαρμό πολίτη στην Μιχαλακοπούλου.

Δείτε την ανάρτηση στο Facebook

Αυτή την άσκηση πρέπει να κάνεις πριν την παραλία και θα φορέσεις το μπικίvι σου άφοβα!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Μια Ferrari, μια Mercedes, μια γκόμενα και οι 25 πόντοι… Επικό γέλιο