Ο Acun αποφασίζει για το μέλλον των εκπομπών και των παρουσιαστών του ΣΚΑΙ

Το μέλλον της συνεργασίας των παρουσιαστών του ΣΚΑΪ εξαρτάται αποκλειστικά από την εξέλιξη της σχέσης του σταθμού με την AcunMedia.Πληροφορίες που επικαλείται η Realife από πηγές του ΣΚΑΪ αναφέρουν ότι κανένας παρουσιαστής δεν έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό.

Η συνεργασία τους τελειώνει με το τέλος κάθε εκπομπής και επανενεργοποιείται αν χρησιμοποιηθούν σε κάποιο άλλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Η διαπραγμάτευση του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ για τη συνέχιση της συνεργασίας τους θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την τύχη όλων των παρουσιαστών στον φαληρικό σταθμό.

Το σχέδιο του ΣΚΑΪ για την επόμενη χρονιά περιλαμβάνει αρκετή μυθοπλασία στο πρόγραμμα αλλά εκπομπές όπως το Voice και το My Style Rocks βρίσκονται εντός του προγραμματισμού του σταθμού για ανανέωση.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρο ακόμα αφού ο Τούρκος παραγωγός, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, κλείνει συνεργασίες-πακέτα για πολλές εκπομπές.

Το σίγουρο είναι ότι δε θα υπάρξει 4ο «Survivor» και 3ο «Power of Love», ενώ στον αέρα είναι και η τύχη του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», με την τύχη του Σάκη Τανιμανίδη, Μαρίας Μπακοδήμου και Γιώργου Λιανού να την καθορίζουν οι σχέσεις του σταθμού με τον Acun.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ