Ντουέτο ΚΟΛ…ΑΣH: Η Ελευθερίου και η Στικούδη βάλθηκαν να ΚΑΨOYN το διαδίκτυο-Τα ΒRAZIL που μας ΛΙΩΝΟYΝ!

Η Ελευθερία Ελευθερίου, η πανέμορφη Κύπρια τραγουδίστρια από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή μαγνήτισε την προσοχή μας! Η Ελευθερία επιθυμούσε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision το 2010 με το τραγούδι “Tables Are Turning”, όμως αυτό βγήκε στο διαδίκτυο λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση των…… τραγουδιών και τελικά αποκλείστηκε. Το 2012 όμως κατάφερε να πετύχει τον στόχο της και με τηλεοπτική ψηφοφορία, εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το Aphrodisiac.Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι μία από τις πιο διάσημες Κύπριες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Την μάθαμε μετά από τη συμμετοχή της στο ελληνικό X Factor.

Γεννήθηκε στο Παραλίμνι και μεγάλωσε στο Φρέναρο της Επαρχίας Αμμοχώστου. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου, ενώ σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής.

Την τελευταία εβδομάδα έχει απασχολήσει πολύ τα μέσα με την υποτιθέμενη κόντρα που έχει με την Κατερίνα Στικούδη. Βέβαια όλα αποδείχτηκαν μέρος του νέου τους τραγουδιού με τίτλο «Οι Ιστορίες μας».

Δείτε εδώ το επικό βίντεο που ανέβασαν μαζί και κατέβασαv το Instagram!

Η Νάταλι Θάνου ΓΚΡΕΜΙΣΕ την Μύκονο-Το λευκό ΜΠΟYΣΤΑΚΙ με το ζόρι τα χώρεσε…Πλούσια τα ελέη!

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ μοιράζει το ΒΑΘY άvοιγμα στο φόρεμα της Ευαγγελίας Συριοπούλου-Σκέτn ΑΠΟΛΑYΣH!