Νίκος Μουτσινάς: Το “Προκαλώ” που δέχτηκε από την Βίκυ Σταυροπούλου-Video

Έκανε και η Βίκυ Σταυροπούλου Instagram και είπε να αρχίσει να στέλνει μηνύματα δεξιά και αριστερά. Που λοιπόν είναι καλύτερα αυτή την εποχή για να κάνει και μπαμ το μήνυμα μου και να πάρω και μερικές χιλιάδες like και followers!!

Ακριβώς εκεί που φανταστήκατε!! Στον Νίκο Μουτσινά. Βλέπετε ο πραγματικά συμπαθής μας ηθοποιός-παρουσιαστής είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελληνική τηλεόραση και τα νούμερα τηλεθέασης που κάνει είναι από άλλον πλανήτη.

Η αλήθεια είναι ότι η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου έκανε Instagram γιατί την προκάλεσε ο Νίκος Μουτσινάς και όχι για like αλλά άμα δεν γράψεις και μια κακιούλα δεν θα πάει μπροστά το άρθρο!!

Έτσι λοιπόν ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την τηλεοπτική του εκπομπή «Για την παρέα», πρόβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας, το Instastory που απευθυνόταν σε αυτόν.

Να σημειωθεί πως με αυτό τον τρόπο η Βίκυ Σταυροπούλου, θέλησε να απαντήσει στην «πρόκληση» που δέχτηκε από τον παρουσιαστή την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να δημιουργήσει λογαριασμό στο Instagram.

«Νικάκι μου χαίρομαι πάρα πολύ που σκίζει η εκπομπή σου, όμως δεν χαίρομαι που “σκιζόμαστε” εμείς να κάνουμε τις προκλήσεις σου πραγματικότητα. Εγώ λοιπόν έγινα ινσταγκράμερ και μου αρέσει πάρα πολύ! Τι ωραίο παιχνίδι! Λοιπόν, τώρα κι εγώ με την σειρά μου προκαλώ τον Νίκο Μουτσινά να κάνει την σημερινή συνέντευξη χωρίς σύμφωνα» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ