in ,

ΖΩΔΙΑ: Συνάντηση με παλιό φλερτ για αυτά τα τρία ζώδια δημιουργεί αναταράξεις

zodia synantisi me palio flert gia afta ta tria zodia dimiourgi anataraxis
zodia synantisi me palio flert gia afta ta tria zodia dimiourgi anataraxis

Αισθηματικές Προβλέψεις της Πέμπτης: Συνάντηση με παλιό έρωτα «Σπάει» τους κανόνες σε 3 Ζώδια.Διαβάστε εδώ τι αναφέρει για το ζώδιο σαςΤι λένε οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης;
Tο τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Ερμή που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα προκαλέσει ξαφνικές αναταράξεις στα ερωτικά κάποιων ζωδίων.
Έντονα και μοιραία αυτά που θα συμβούν….

Ξεκαθαρίζουν πολλά στον τομέα των σχέσεων, από αυτά που σε έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Πρόσωπα που δεν περίμενες θα σε πλησιάσουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο πολύ είναι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύς.

Οι αισθηματικές προβλέψεις της Πέμπτης 06/02/2020

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα γεγονότα θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, θα θελήσετε να δοκιμάσετε μια νέα αρχή. Ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην προσωπική σας ζωή, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας.

Το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα αναστατώσει την καρδιά σας, προμηνύεται έναρξη καινούργιας σχέσης, τα αισθήματα θα είναι έντονα θα υπάρξει ενθουσιασμός. Εσείς οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες με μεγάλη και ευχάριστη πορεία, τώρα θα δοκιμαστεί η αντοχή και η τόλμη σας!

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα τηλεφωνηθείτε και θα συναντηθείτε με το πρώην ταίρι σας, έρχεται θετική κατάληξη, θα έχετε άνοιγμα επανένωσης. Απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, αν περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις σας διαβεβαιώνω πως θα πιάσουν τόπο. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα δημιουργήσει άνοιγμα δεσμού. Ανέμελη και εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, ελκυστικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας, πολύ εύκολα θα προσελκύσετε καινούργια άτομα.

Ένα πρόσωπο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας κλίμα έλξης, στο τέλος της κουβέντας σας θα ακουστεί θερμή πρόταση. Θα εκδηλωθεί αμοιβαίο ενδιαφέρον που σιγά σιγά θα πάρει ευχάριστες διαστάσεις. Καταφθάνει άνοιγμα σταθερής σχέσης, σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα προκαλέσει ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές. Πρώην ταίρι σας θα σας πλησιάσει, έντονα λόγια και απρόοπτες εξομολογήσεις θα φέρουν αναταραχές, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε.

Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να βρεθείτε σε δίλημμα, η όψη της ημέρας ενδεχομένως να μην σας βοηθήσει να πάρετε άμεσες αποφάσεις. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις βεβιασμένες κινήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε τα τελεσίδικα αποτελέσματα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να λύσετε παλιούς συναισθηματικούς κόμπους, ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως να μην είναι άμεσο!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, μπαίνουν σε τάξη οι σκέψεις σας, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και όχι οι περιστασιακές ή εφήμερες επαφές. Σήμερα παίρνετε οριστικές αποφάσεις, κλείνουν παλιές συναισθηματικές εκκρεμότητες, εσείς που είστε σε φάση χωρισμού περνάτε σε στάδιο επανασύνδεσης. Οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι παίρνετε απόφαση να αλλάξετε τρόπο ζωής, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το καινούργιο άτομο που θα γνωρίσετε.

Γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει την καρδιά σας. Μην κάνετε πίσω στις διεκδικήσεις σας, προχωρήστε ελεύθερα και άφοβα, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα σταθερών επαφών με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που είστε σε δεσμό, καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό ή ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, έρχονται αλλαγές που θα σας ενθουσιάσουν, πίσω από απρόσμενες συναντήσεις θα κρύβονται ευχάριστες εκπλήξεις. Ελκυστικό και αεράτο θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι διαθέσεις σας θα σας ωθήσουν σε αυθόρμητες πράξεις, σήμερα σας συμβουλεύω να ανοιχτείτε και να φλερτάρετε.

Εσείς οι ελεύθεροι πολύ καλά θα κάνετε και θα αφήστε στην άκρη τη διστακτικότητα, οι προσεγγίσεις σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα νιώσετε αισιοδοξία και δυνατή αυτοπεποίθηση, με θερμό μάτι θα δείτε τα καινούργια ενδεχόμενα τόσο εσείς που προσφάτως χωρίσατε, όσο και εσείς που αναζητάτε δεσμεύσεις. Εσείς που είστε σε δεσμό, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, δεν αποκλείεται να ακουστούν σοβαρές υποσχέσεις.

Μια τυχαία συνάντηση με πρόσωπο ελκυστικό και ταιριαστό στις προτιμήσεις σας θα τονώσει τις διαθέσεις σας, εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε δυνατότητα νέας σχέσης. Σήμερα οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν διατηρήστε την αισιοδοξία σας.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, βγαίνετε από την παθητικότητα και την αδράνεια, θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το συναρπαστικό με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η γοητεία σας, σήμερα δεν θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ρισκάρετε και να επιδιώξετε τη μεγάλη αλλαγή στην προσωπική σας ζωή.

Με δυναμικό και άμεσο τρόπο θα σας προσεγγίσει πρόσωπο που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε. Εσείς που ήδη έχετε συγκεκριμένο άτομο στο στόχαστρο σας, η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα δημιουργήσει άνοιγμα για προσωπικό ραντεβού!

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα εμφανιστείτε ρομαντικοί, αισιόδοξοι, και τολμηροί στις διεκδικήσεις σας. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι θα καταφέρετε να τερματίσετε τις διαφωνίες σας, υποχωρητικές διαθέσεις θα εμφανιστούν και από τις δυο πλευρές.

Ο θερμός αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να περάσει σε πράξεις που θα ξεμπλοκάρουν την αμοιβαία έλξη που υπάρχει μεταξύ σας. Σε προσωπικό ραντεβού αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Σήμερα τα συμβάντα και τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα στοχεύετε στην ηρεμία και στη σταθερότητα, θα ξέρετε τι ακριβώς αναζητάτε από το ταίρι σας. Εσείς οι μπερδεμένοι που διακατέχεστε από αμφιβολίες θα βγείτε από την καχυποψία, θα πειστείτε πως υπάρχουν αμοιβαία και ειλικρινά αισθήματα.

Συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα καταφέρει να δώσει ώθηση στις διαθέσεις σας, σε περίπτωση που αφορά πρώην ταίρι και επιθυμείτε επανασύνδεση θα είναι καθαρά στο χέρι σας η επανένωση!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ηρεμία και ασφάλεια θα αναζητήσετε, λύση θα βρείτε σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σας, η σχέση σας περνά σε στάδιο ισορροπίας και σταθερότητας. Οι τσακωμένοι ηρεμείτε με το ταίρι σας, θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό.

Για εσάς τους ελευθέρους, επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα μιλήσετε και θα φλερτάρετε αυθόρμητα, καταφθάνει γνωριμία θετικής εξέλιξης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμφανιστείτε τολμηροί και αρκετά απρόβλεπτοι με έντονη τη διάθεση να προσχωρήσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε ενέργειες αυθόρμητες, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, θα το εντυπωσιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Ανανεωμένο θα είναι το στυλ της εμφάνισης σας, η ελκυστικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πεδίο απροόπτων εξελίξεων και γνωριμιών. Η ζωτικότητα και η θετική σας αύρα θα έχουν ως αποτέλεσμα να βρεθείτε σε προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που δε θα είναι καθόλου περαστικό στην προσωπική σας ζωή!

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, προσγειωμένες θα είναι οι αντιδράσεις σας, ειρηνική η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε άμεσα συναισθηματικά βήματα. Εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό, και η τύχη με το μέρος σας.

Ευχάριστη εξέλιξη θα έχετε με πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Τώρα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να στρώσετε την προσωπική σας ζωή και να ασχοληθείτε με σοβαρότητα για το μέλλον σας.