in

Τριαντάφυλλος για Βασάλο – Βαλαβάνη: «Δεν έχουν χωρίσει ποτέ» (VIDEO)

Τριαντάφυλλος

Για την περιοδεία του στην Αυστραλία αναχώρησε ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο πέτυχε η κάμερα του Super Κατερίνα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ο γνωστός τραγουδιστής ρωτήθηκε για το Survivor All Star και έδωσε τη δική του αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Τα συμβούλια δεν είναι σαν τα δικά μας. Μου έλειψε ο Τζέιμς, ο Παππάς, ο Ντάνος» σχολίασε ο Τριαντάφυλλος για τα πρώτα επεισόδια του Survivor.

Βασάλος – Βαλαβάνη

«Είναι πολύ νωρίς για όλους και ο ένας φοβάται τον άλλο. Τώρα τα 5.000 να μην τα χάσουμε αυτή την εβδομάδα, κάτσε να περάσει η άλλη και η άλλη, να πάμε στο 20άρικο, είναι τα λεφτά καλά» πρόσθεσε.

«Ας σταματήσουν να μιλάνε για εμένα. Δεν είμαι παίκτης εγώ και δεν είμαι και εκεί να απαντήσω» επισημαίνει ο Τριαντάφυλλος.

Όσον αφορά τον φημολογούμενο χωρισμό ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Τριαντάφυλλος δηλώνει: «Δεν μπορούν να μας κοροϊδέψουν γενικά. Εννοείται ότι δεν χώρισαν ποτέ.

Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει κάτι, ο Βασάλος θα σώσει την Ευρυδίκη ή η Ευρυδίκη τον Βασάλο… και καλά μετά ο έρωτας θα ξαναγίνει και μετά θα πάμε για γάμο».

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αλεχάντρα Εστεφάνια

Αλεχάντρα Εστεφάνια: Η πίσω της όψη μοιράζει «εγκεφαλικά» (VIDEO)

Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος: Το θαύμα που βίωσε μπροστά στην κάμερα (VIDEO)