Connect with us

NEWS

ΣOK! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός από τους Δύο ξένους

NEWSBLOG

Published

on

DYO XENOI

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης ο οποίος είχε υποδυθεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA «Δύο ξένοι»τον «Νικηφόρο Κασιμάτη» έφυγε σήμερα το πρωί απο την ζωή σε ηλικία 88 ετών. Ο Δημήτρης Τσούτσης, ήταν επί σειρά ετών ηθοποιός του Εθνικού θεάτρου, με δεκάδες συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις ενώ είχε συμμετάσχει και σε αρκετές τηλεοπτικές σειρες…

όπως οι «Δύο ξένοι» και το «Love Sorry», είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Ο Δημήτρης Τσούτσης είχε παίξει και στις μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες  “Σουλιώτες” και στον “Παπαφλέσσα”

Από το 1965 έως το 2001 έλαβε μέρος σε 66 παραστάσεις του Εθνικού θεάτρου. Έγινε γνωστός με την ερμηνεία του στο σίριαλ του Mega ” Λαβ σόρυ”, όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης.

Φιλμογραφία

Ανοιχτή επιστολή (1968)
Παπαφλέσσας /Η μεγάλη στιγμή του ’21 (1971)
Ιπποκράτης και δημοκρατία (1972)
Σουλιώτες (1972)
Αιχμάλωτοι του μίσους (1972)
Ως την τελευταία στιγμή / Το μεγάλο παιχνίδι (1972)
Τα χρώματα της ίριδος (1974)
Η δίκη των δικαστών (1974)

YouTube video

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.

Trending