in , ,

Survivor All Star: Τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ για το ριάλιτι.

surivor all star ta ne ke ta ochi gia to rialiti tha sarosi stin tiletheasi
surivor all star ta ne ke ta ochi gia to rialiti tha sarosi stin tiletheasi

Σύμφωνα πάντα με όσα ακούγονται και με την επιβεβαίωση απο το στόμα της Κατερίνας Δαλάκα, όχι κάτι επίσημο πάντως, το Survivor All Star θα γίνει και όπως όλα δείχνουν θα γίνει τον επόμενο Σεπτέμβριο.
Η αλήθεια είναι ότι το Survivor είναι ένα ριάλιτι που αν το προσέξει ο Ατζούν θα σαρώσει στην τηλεθέαση και θα φέρει τον ΣΚΑΪ ξανά στις πρώτες θέσεις αφού………..

η μυθοπλασία και τα τηλεπαιχνίδια έχουν καταρρακώσει το κανάλι. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά. Αυτά όμως που ενδιαφέρουν τον κόσμο περισσότερο απ’όλους είναι τρία, χωρίς να σημαίνει ότι και οι υπόλοιποι παίκτες είναι αδιάφοροι, το αντίθετο μάλιστα.

Πριν διαβάσετε το οτιδήποτε δεξιά και αριστερά να έχετε στα υπόψη σας ότι όλοι οι παίκτες που έχουν περάσει απο το Surivor έχουν συμβόλαιο με την Acunmedia το οποίο τους δεσμεύει για πέντε χρόνια απο την ημερομηνία πρώτης εμφάνισης τους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι απο το Survivor 1 έως και το Survivor Ελλάδας Τουρκίας όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως βρίσκονται μέσα στα πλάνα της παραγωγής και του καναλιού.

Τώρα στα διαδικαστικά. Η λογική λέει ότι Survivor All Star μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Ο ένας είναι να καλέσει η παραγωγή παίκτες και απο τα τρία ριάλιτι και να φτιάξει δύο ομάδες, Διάσημοι και Μαχητές και ο δεύτερος τρόπος, είναι να γίνει ένα Survivor All Star Ελλάδας Τουρκίας με τους καλύτερους Έλληνες και τις Ελληνίδες εναντίον των καλύτερων Τούρκων και Τουρκάλων.

Κατά πόσο θα δεχτεί ο ΣΚΑΪ την δεύτερη μορφή είναι άγνωστο. Γιατί όμως να υπάρξει η δεύτερη εκδοχή;

Τα Ελληνικά Surivor είναι πολύ λιγότερα σε διάρκεια απο τα Τούρκικα και δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Επίσης μην ξεχνάμε ότι ο Ατζούν έχει σε “τιμωρία – εμπάργκο” τους Survivors που μετακόμισαν στο Nomads!

Επίσης κανένας δεν ξέρει κατά πόσο τα μεγάλα ονόματα που έχουν περάσει απο το Ελληνικό Survivor θα είναι διαθέσιμα.

Ποια είναι όμως τα ονόματα που χρειάζεται το Survivor All Star για να χτυπήσει κόκκινα στην τηλεθέαση.

Πιστεύουμε ότι Survivor χωρίς Γιώργο Αγγελόπουλο, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κατερίνα Δαλάκα και Ειρήνη Κολιδά το παιχνίδι δεν θα είχε ενδιαφέρον.

Ποιοι απο τους παραπάνω θα έλεγαν ΟΧΙ αυτή την δεδομένη στιγμή. Σίγουρα όλοι εκτός απο Γιώργο Αγγελόπουλο και Ειρήνη Κολιδά. Όλοι οι υπόλοιποι δεσμεύονται με τα κανάλια τους σε εκπομπές ενώ και η Κατερίνα Δαλάκα πολύ δύσκολα θα παρατούσε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

Κυκλοφορεί μια φήμη ότι ο Ατζουν πιέζει για να επιστρέψει το Survivor απο τον Φεβρουάριο με νέους παίκτες Διάσημους και Μαχητές και στην συνέχεια να βγει τον Σεπτέμβριο και το All Star με μικρότερη διάρκεια μέχρι τα Χριστούγεννα.

Επειδή πολλοί είναι εκείνοι που βγάζουν ειδήσεις, αφού μας διαβάσουν και φυσικά τις προβάλουν μετά απο λίγες μέρες ως αποκλειστικές, το μόνο που έχουμε να σας πούμε ότι όλα τα παραπάνω υπάρχουν προς το παρόν μόνο σε συζητήσεις και χωρίς να έχει παρθεί καμία απόφαση. Κανένας δεν έχει να πει κάτι επίσημο , κανένας δεν έχει πει ΝΑΙ ή ΟΧΙ απο τώρα.

Όπως και τότε έτσι και τώρα εμείς σας μεταφέρουμε αυτά που διαρρέουν, ίσως και για να πιάσουν τον παλμό του κοινού. Όλα τα υπόλοιπα είναι αρλούμπες……..