in

Σασμός Β’ Κύκλος: Ο Σταύρος ετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση

Σασμός Β’ Κύκλος: Όλα ξεκινούν με τη σύλληψη του Μαθιού. Ο θάνατος του Άγγελου αναζωπυρώνει την κόντρα ανάμεσα σε Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες με τις δύο οικογένειες να φτάνουν στα άκρα. Η Αργυρώ καταρρέει με την είδηση ότι ο Άγγελος είναι νεκρός και λυγίζει. Στο πλευρό της θα βρεθεί ο Σταύρος, ο οποίος δεν μπορεί να χωνέψει ότι οι τραγωδίες δεν έχουν σταματημό σε αυτήν την οικογένεια. Ο Σταύρος κι ο Αστέρης θα έρθουν ξανά σε σύγκρουση, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει. Ο Σταύρος βγαίνει εκτός ελέγχου και γίνεται έξω φρενών με τον πρώην φίλο του.

Σασμός Β’ Κύκλος: Ο Σταύρος ετοιμάζεται για την μεγάλη αναμέτρηση

Η οργή για τους Σταματάκηδες καίει μέσα στον Σταύρο, ο οποίος έχει συσσωρευμένο μίσος ειδικά για τον Αστέρη, που τόσο καιρό τον κορόιδευε μέσα στη μούρη του. Το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν ο Σταύρος μάθει ότι ο Αστέρης πήρε τηλέφωνο την Αργυρώ και τότε όλα θα αλλάξουν.

https://www.youtube.com/watch?v=g_OO5LX2tOU

Ο Σταύρος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο και αποφασίζει να αναμετρηθεί με τον Αστέρη. Ένας μεγάλος καυγάς έρχεται που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Σταύρου να επιστρέψει μόνος στα Γιάννενα. Ο άντρας έχει καταλάβει ότι η Αργυρώ είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί με τον Σταματάκη κι αυτό τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο. Έτσι, η Βρουλάκη θα μείνει μόνη με το πάθος της για τον Αστέρη να καίει και το κενό που άφησε πίσω του ο Σταύρος να την πληγώνει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σταμάτης Μαλέλης: Πάθαινα συνεχώς ανακοπές, ήμουν 15 μέρες σε κώμα

Άπιστος Spoiler: Το τραγικό τέλος της σειράς