in

Σασμός Β’ Κύκλος: Ο Μαθιός στο στόχαστρο των νέων χαρακτήρων

Σασμός Β’ Κύκλος: Ο “Σασμός” έρχεται την επόμενη σεζόν με νέα επεισόδια και καινούργιοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνισή τους που θα φέρουν μπελάδες σε όλους. Ειδικά, ο Μαθιός θα βρεθεί στο επίκεντρο και θα μπει στο στόχαστρο των νέων χαρακτήρων. Μπορεί την προηγούμενη φορά να γλίτωσε στο παρά πέντε, αλλά αυτή η φορά θα είναι διαφορετική. Ο Μαθιός έρχεται αντιμέτωπος με τρεις νέους εχθρούς και νέες περιπέτειες ξεκινούν για τον Σταματάκη. Τα πράγματα αλλάζουν δραστικά και η κόλαση ξεκινά για τον Μαθιό, ο οποίος πίστευε πως είχε γλιτώσει από το παρελθόν του. Ωστόσο, ένα λάθος της μητέρας του θα τον καταδικάσει και θα τον οδηγήσει στη φυλακή.

Σασμός Β’ Κύκλος: Ο Μαθιός στο στόχαστρο των νέων χαρακτήρων

Ο πρώτος από τους τρεις νέους εχθρούς που κάνει ο Μαθιός είναι φυσικά ο Παύλος Βρουλάκης, που θα υποδυθεί ο Στέλιος Μάινας. Ο ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη κι ανιψιός της γιαγιάς Ειρήνης επιστρέφει αφήνοντας όλους τους κατοίκους με ανοιχτό το στόμα, αφού τον θεωρούσαν νεκρό. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει αφού ο Βρουλάκης διψάει για εκδίκηση. Την ίδια στιγμή, ένας νέος αστυνόμος καταφθάνει στο χωριό, τον οποίο θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Σύντομα ο Μαθιός θα έρθει αντιμέτωπος με τον νέο αστυνόμο, αφού γρήγορα θα καταλάβει ότι ο Σταματάκης κρύβει ένα πολύ σκοτεινό παρελθόν. Η υπόθεση του Στεφανή έρχεται στην επιφάνεια και ψάχνει ξανά τον φόνο που συντάραξε το χωριό.

https://www.youtube.com/watch?v=AjAj6CYRH1E

Οι τρεις νέοι χαρακτήρες που έρχονται και, θα εμπλακούν άμεσα με τον Μαθιό, ο οποίος θα έρθει σε πολύ δύσκολη θέση στον δεύτερο κύκλο. Τέλος, μπροστά στον Μαθιό θα βρεθεί η εισαγγελέας που εισβάλλει στη σειρά, την οποία θα παίξει η Γιώτα Φέστα. Η εισαγγελέας και πρώην σύζυγος του Παύλου Βρουλάκη θα αναλάβει την υπόθεση του Μαθιού και τότε ο Σταματάκης θα καταλάβει ότι θα αργήσει να δει ξανά το φως της ημέρες ελεύθερος!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Θύμα απάτης η Μαρία Κορινθίου: “Ουδεμία σχέση έχω με αυτό το προϊόν”

“Κόβει την ανάσα” η Ανχελίτα του Big Brother – Πόζες με κόκκινο στρινγκ μαγιό