in

Σασμός Β Κύκλος: Ο ΧΑΜΟΣ! Ο νέος αστυνόμος στην αγκαλιά της Θεοδώρας!

Σασμός Β Κύκλος: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης θα είναι ένας υπηρέτης του νόμου στην σειρά. Θα υποδυθεί έναν νεαρό αστυνομικό, ο οποίος εμφανίζεται στο χωριό για να πάρει τη θέση του Γεράσιμου. Όπως είναι γνωστό ο Γεράσιμος αφήνει για πάντα πίσω του την Κρήτη μετά τον θάνατο του πατέρα του, του Καραπάνου. Ο Γεροντιδάκης θα τεθεί στη διάθεση του Αντώνη, ο οποίος εκτιμά το ήθος και την ακεραιότητά του. Πάντως, η παρουσία του θα προκαλέσει ταραχή σε πολλούς από τους πρωταγωνιστές. Εκτός όμως από τα επαγγελματικά του, θα αναστατωθεί και η προσωπική ζωή του. Όπως διαρρέεται από το σενάριο, θα ζήσει στο χωριό έναν πολύ μεγάλο έρωτα.

Σασμός Β Κύκλος: Ο ΧΑΜΟΣ! Ο νέος αστυνόμος στην αγκαλιά της Θεοδώρας!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υποψήφιες για να δεχθούν τον έρωτά του είναι ο Θοδώρα και η Στέλλα. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι οι σεναριογράφοι σκέφτονται πολύ σοβαρά η Θοδώρα να είναι εκείνη που θα υποκύψει στη γοητεία του.

Γιατί από τη μία αναζητείται η εξιλέωση για τον θάνατο του Πετρή και τον χωρισμό της από τον σύζυγό της. Από την άλλη αν είναι με τη Στέλλα υπάρχει ο δισταγμός μήπως οι τηλεθεατές ξαναζήσουν το ειδύλλιο Στέλλας και Γεράσιμου. Και οι σεναριογράφοι έχουν δείξει ότι δεν θέλουν επαναλήψεις στις ιστορίες τους. Βέβαια, όλα θα κριθούν και θα γνωστοποιηθούν άμεσα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι φαν δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα»

Ραγίζει καρδιές ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Έκανε κανονικές γέννες και ήξερε ότι τα μωρά ήταν νεκρά»