Σασμός Β’ Κύκλος: Αντώνης και παπαΜιχάλης κρατάνε μια βόμβα που σύντομα θα σκάσει!
Σασμός Β’ Κύκλος: Το κοινό μυστικό Αντώνη και παπαΜιχάλη έρχεται ξανά στην επιφάνεια με τον ερχομό του Παύλου Βρουλάκη. Η επιστροφή από τους “νεκρούς” θα αναστατώσει ολόκληρο το χωριό, αφού τόσο η οικογένειά του όσο και οι κάτοικοι της Άνω Ποριάς θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στη θάλασσα. Ένα ένοχο μυστικό ενώνει τον Αντώνη και τον παπά Μιχάλη που δε θα αργήσει να μαθευτεί σε όλο το χωριό. Μέχρι τότε, όμως, οι δύο ήρωες υπόσχονται να μην μιλήσουν και να μην αποκαλύψουν σε κανέναν την αλήθεια.
Σασμός Β’ Κύκλος: Αντώνης και παπαΜιχάλης κρατάνε μια βόμβα που σύντομα θα σκάσει!
Η εμφάνισή του σπέρνει τον πανικό, αφού όλοι γνωρίζουν ότι κανένα καλό δε θα φέρει αυτός ο ερχομός κι ένας νέος κύκλος αίματος σύντομα θα ανοίξει. Όλοι είχαν βάσιμες υποψίες ότι ο Παύλος Βρουλάκης σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη στις φυλακές, αλλά κανείς δεν το είχε επιβεβαιώσει. Την ίδια αίσθηση είχε κι η Καλλιόπη, αλλά ποτέ δεν έμαθε την αλήθεια. Το χωριό μιλούσε πίσω από την πλάτη της και ποτέ δεν τολμούσαν να πουν ανοιχτά αυτά που είχαν ακούσει, οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια ήταν και είναι ο Αντώνης κι ο παπά Μιχάλης.
Οι δύο άντρες έμαθαν όλες τις λεπτομέρειες με ξεχωριστό τρόπο και γνωρίζουν πως οι Βρουλάκηδες σκότωσαν τον Σταματάκη στις φυλακές για να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Μάρκου. Φυσικά την εντολή θανάτου δεν είχε δώσει η Μαρίνα, αλλά ο ξάδερφός του Μάρκου, ο Παύλος Βρουλάκης που είχε ορκιστεί να εκδικηθεί το θάνατο του.
Με την επιστροφή του Βρουλάκη, οι δύο άντρες ορκίζονται να σιωπήσουν για να μην αναζωπυρώσει ακόμα περισσότερο η έχθρα ανάμεσα στις δύο οικογένειες και θρηνούν νέα πρόσωπα! Ο Μάρκος κι ο Παύλος είχαν μεγαλώσει σαν αδέρφια. Συνεπώς, δεν μπορούσε να το αφήσει να περάσει έτσι. Προκειμένου να μη συνεχιστεί η βεντέτα ο παπά Μιχάλης κι ο Αντώνης αποφάσισαν να μην αποκαλύψουν ποτέ την αλήθεια.
Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ
πηγη
-
SHOWBIZ5 ημέρες ago
Η νικήτρια της ζωής Ιωάννα Παλιοσπύρου ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και δηλώνει: «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη»
-
MEDIA3 εβδομάδες ago
Ανησυχία με την υγεία της Ελένης Φουρέιρα – Ακυρώνει τις εμφανίσεις της
-
NEWS1 εβδομάδα ago
Fuel Pass 2: Άνοιξε η πλατφόρμα – Περισσότερες από 72.000 αιτήσεις σε λίγες ώρες
-
NEWS1 εβδομάδα ago
Νεκρή 17χρονη στο Περιστέρι. Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον σύντροφο της (βίντεο)
-
MEDIA5 ημέρες ago
4 φωτογραφίες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που αποδεικνύουν ότι είναι έγκυος. Δείτε τις εδώ
-
MEDIA4 ημέρες ago
Η Αγγελική Ηλιάδη σκορπά “πανικό” στο διαδίκτυο με νέο βίντεο. Πιο μικρό μαγιό δεν είχε να φορέσει;
-
MEDIA2 εβδομάδες ago
Κλέλια Ανδριολάτου: «Γκρέμισε» το Instagram με την τόπλες φωτογραφία της…
-
MEDIA3 εβδομάδες ago
Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης μαζί στη Θεσσαλονίκη στάζουν… μέλι!