in

Σασμός spoiler: Θα φέρει αναστάτωση στην κηδεία! Σε πανικό Φραγκιαδάκης

Σασμός spoiler: Ο Αντώνης μετά τη σύλληψη του Μαθιού μπαίνει σε πιο σκοτεινά μονοπάτια αφού αυτή η ιστορία θα φέρει στην επιφάνεια μερικές ακόμη άλυτες υποθέσεις! Θα ζήσει όμως και στιγμές πανικού καθώς το πρόσωπο που θα δει στην κηδεία του Άγγελου θα του φέρει στη μνήμη γεγονότα που είχε θαμμένα. Αυτό το πρόσωπο δεν είναι άλλο από τον Παύλο Βρουλάκη!

Σασμός spoiler: Θα φέρει αναστάτωση στην κηδεία! Σε πανικό Φραγκιαδάκης

Ο Στέλιος Μάινας μπαίνει στη σειρά και σπέρνει τη φρίκη αφού όλοι φοβούνται πως θα ανοίξει νέος κύκλος αίματος στη βεντέτα που ουσιαστικά δεν έκλεισε ποτέ. Αυτός όμως που τρομοκρατείται περισσότερο από όλους είναι ο αστυνόμος. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος μαζί με τον παππά που γνωρίζει την αλήθεια για τον Βρουλάκη. Ο Παύλος Βρουλάκης είναι εκείνος που σκότωσε τον Βασίλη Σταματάκη μέσα στη φυλακή, γεγονός για το οποίο έχει υπόνοιες η Καλλιόπη!

https://www.youtube.com/watch?v=NphJOaR4r1w

Ο Παύλος θεωρούνταν από πολλούς νεκρός και όλοι πίστευαν πως έχει χαθεί στη θάλασσα. Ο ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη “αναστήθηκε” από τους νεκρούς, αφού όλοι θεωρούσαν ότι είχε πεθάνει και είχε χαθεί στην θάλασσα. Επέστρεψε, όμως, για την κηδεία του Άγγελου προκειμένου να σταθεί στη Μαρίνα και την γιαγιά Ειρήνη.

Οι δύο γυναίκες δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους. Η έκπληξη, όμως, δε θα είναι ευχάριστη αφού γνωρίζουν ότι ο Παύλος δεν ήρθε για καλό στο χωριό. Διψάει για εκδίκηση και δε θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει τους Σταματάκηδες να κάνουν κουμάντο στο χωριό είναι αποφασισμένος για τους θανάτους του Πετρή και του Αγγέλου. Ο Παύλος για την Καλλιόπη είναι ένας ακόμη επικίνδυνος Βρουλάκης και τρέμει στην ιδέα πως μπορεί να επιστρέφει, καθώς ξέρει πως είναι ικανός για όλα. Κι ενώ ο Παύλος οργανώνει το σχέδιό του, οι Σταματάκηδες ζουν ώρες αγωνίας. Κανείς δεν ξέρει ότι ζει και κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πως παρακολουθεί τη ζωή όλων.

Όλοι ξέρουν ότι ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει που θα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και μπορεί να φέρει νέους θανάτους στο χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Γιώργος Αγγελόπουλος: Ημίγυμνος στην αγαπημένη του σπηλιά

Θυμάστε την Μαρία Μπαλοδήμου, την συνεργάτιδα του Γιώργο Παπαδάκη; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα!