in

Σασμός 2ος Κύκλος: Το χρονικό ώσπου να ξαναγίνουν ζευγάρι Αστέρης και Αργυρώ!

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο Σταύρος έχει θυμώσει πολύ μαζί του που τον κορόιδεψε και του παρουσιάστηκε ως φίλος, και έχει τα μάτια του δεκατέσσερα, ώστε ο Σταματάκης να μην την πλησιάσει ποτέ ξανά. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης δεν μπορεί να πιστέψει πως πήρε κι άλλον άνθρωπο στον λαιμό του και βρίσκεται σε ψυχολογική κατάρρευση. Την ίδια ώρα που ο Αστέρης αισθάνεται πολύ άσχημα για εκείνη και θέλει να την προσεγγίσει και να της απαλύνει τον πόνο.

Σασμός 2ος Κύκλος: Το χρονικό ώσπου να ξαναγίνουν ζευγάρι Αστέρης και Αργυρώ!

Η Αργυρώ δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Άγγελος είναι νεκρός και ξαφνικά βρίσκεται να θρηνεί ακόμα έναν αδελφό. Οι μνήμες από την άσχημη μέρα που ο Αστέρης δολοφόνησε τον Πέτρο ξυπνούν και η κοπέλα τρέμει πως η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες δεν πρόκειται να τελειώσει. Η σύλληψη του Μαθιού ως ύποπτου για τη δολοφονία του Αγγέλου μεγαλώνει την ένταση, που είναι ήδη εκτός ελέγχου. Η Μαρίνα προσπαθεί να ηρεμήσει την Αργυρώ, ενώ η γιαγιά Ειρήνη νιώθει πως δεν θα αντέξει τον χαμό ενός ακόμα εγγονού της. Αν και μέσα της η Αργυρώ νιώθει μεγάλο μίσος για τους Σταματάκηδες, που τόσα χρόνια τούς μαυρίζουν τη ζωή και τους ξεκληρίζουν, σκέφτεται πια τον Αστέρη με έναν πιο γλυκό τρόπο. Ακούει ξανά και ξανά το μήνυμα που της έχει αφήσει στο κινητό της και είναι πιο μπερδεμένη από ποτέ.

Μπορεί εκείνος να αθωώθηκε για τη δολοφονία του Πέτρου, όμως αυτό δεν πρέπει να αλλάζει το πώς νιώθει μέσα της για εκείνον. Γιατί δεν μπορεί να τον μισήσει όπως παλιά; Ο Σταύρος καταλαβαίνει πως η γυναίκα του είναι καταρρακωμένη από τις πρόσφατες δυσάρεστες εξελίξεις και προσπαθεί να ανακουφίσει τον πόνο της. Δεν μπορεί με τίποτα να φανταστεί πως η Αργυρώ δεν πονάει μόνο για τον Άγγελο, αλλά και για τη ζωή που είχε με τον Αστέρη και χάθηκε. Όσο περνά ο καιρός, όμως, ο Σταύρος θα καταλάβει πως η γυναίκα του δεν είναι αυτή που πρωτογνώρισε, αυτή που ερωτεύτηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=GaxJsY0GOUs

Η Αργυρώ έχει πια ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας της και δείχνει να έχει μαλακώσει πολύ τις αντιδράσεις της απέναντι στον Σταματάκη. Κάθε φορά που ο Σταύρος τον αναφέρει, εκείνη δεν ξεσπάει όπως παλιά, δεν δείχνει να ενοχλείται, και αυτό τον προβληματίζει πολύ. Σύντομα λοιπόν καταλαβαίνει πως η γυναίκα του και ο Αστέρης έχουν αρχίσει να συναντιούνται και πως κάτι υπάρχει και πάλι ανάμεσά τους, όσο κι αν προσπαθεί να το αρνηθεί. Η οριστική ρήξη στον γάμο τους είναι πολύ κοντά. Ο Μανώλης μαθαίνει πως ο Μαθιός συνελήφθη για τη δολοφονία του Αγγέλου και από τη μία αισθάνεται δικαίωση, από την άλλη όμως δεν μπορεί παρά να σκεφτεί πως, αν είχε μιλήσει νωρίτερα, ο Άγγελος θα ήταν ζωντανός. Επιπλέον, τον κυριεύουν οι τύψεις που αποκάλυψε στον γιατρό ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, γιατί έτσι είναι σαν να υπέγραψε τη θανατική του καταδίκη.

Στον νου του έρχεται και η δολοφονία του Πέτρου. Αν είχε καταγγείλει τον Μαθιό εξαρχής, τίποτε από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Ο Μανώλης κινείται στα όρια της ψυχολογικής κατάρρευσης. Κατηγορεί τον εαυτό του, θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του, πιστεύει πέος το αίμα δύο αθώων βρίσκεται στα χέρια του. Ούτε η αγαπημένη του μπορεί να τον σώσει από τη δίνη στην οποία βρίσκεται και απειλεί να τον τρελάνει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς 2ος Κύκλος: Ο άνθρωπος του υποκόσμου που θα αναστατώσει τους πάντες

Θρίλερ για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα: Εξαφανίστηκε! (ΦΩΤΟ)