in

Σασμός 2ος Κύκλος: Οι νέες περιπέτειες του Αστέρη στην σειρά

Σασμός 2ος Κύκλος: Ο θάνατος του Άγγελου έχει αναζωπυρώσει την έχθρα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες, με αποτέλεσμα ο Αστέρης κι η Αργυρώ να απομακρύνονται. Ο Σταματάκης προσπαθεί να πλησιάσει τη Βρουλάκη, αλλά το μίσος που έχει για την οικογένειά του μπαίνει εμπόδιο. Νέες περιπέτειες περιμένουν τον Αστέρη, με τον ήρωα να μην μπορεί να ησυχάσει. Ο έρωτάς του για την Αργυρώ φουντώνει περισσότερο, ενώ η σύλληψη του αδερφού του τον προβληματίζει.

Σασμός 2ος Κύκλος: Οι νέες περιπέτειες του Αστέρη στην σειρά

Ο Αστέρης προσπαθεί να έρθει κοντά στην Αργυρώ και δε θα αργήσει να μάθει ότι ο μικρός Πετρής είναι δικό του παιδί. Ο χωρισμός της Αργυρώς με τον Σταύρο θα δώσει ελπίδες στον Αστέρη, ο οποίος θα την πλησιάσει όλο και περισσότερο. Η αγάπη της Αργυρώς για τον Αστέρη είναι μεγάλη, αλλά προσπαθεί να την κρύψει, αφού εκείνος και οι δικοί του άνθρωποι την έχουν πληγώσει πολύ. Η επανένωση δε θα αργήσει να έρθει κι ένα παθιασμένο φιλί θα βάλει φωτιά στη σχέση τους. Μία συνάντησή τους θα είναι αρκετή για να ανάψει πάλι ο έρωτάς τους. Πάνω σε έναν καυγά ο Αστέρης θα αρπάξει την Αργυρώ και θα τη φιλήσει.

https://www.youtube.com/watch?v=b0oFJbD951I

Αυτό το παθιασμένο φιλί θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα, όμως, την ίδια στιγμή που πραγματοποιούνται οι έρευνες για τον θάνατο του Άγγελου. Ο Μαθιός είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία και βρίσκεται στη φυλακή. Ο Αστέρης δε θέλει να περάσει ο αδερφός του τα δικά του βάσανα. Είναι πεπεισμένος πως είναι αθώος και θα παλέψει με τη μητέρα του και τη Στέλλα να αποδείξουν την αθωότητά του. Η Καλλιόπη πνίγεται στις ενοχές και θα ομολογήσει στην αστυνομία ότι εκείνη διέπραξε τον φόνο για να γλιτώσει τον γιο της. Αυτή η αποκάλυψη, όμως, θα σοκάρει τον Αστέρη και η σχέση με τη μητέρα του θα κλονιστεί.

Την ίδια στιγμή, ο ερχομός του Παύλου Βρουλάκη θέτει σε κίνδυνο τον Αστέρη και την οικογένειά του, αφού ο ξάδερφος του Μάρκου Βρουλάκη ζητά εκδίκηση για τον θάνατο του Πετρή και του Άγγελου. Θα καταφέρουν να γλιτώσουν από τα χέρια του Βρουλάκη, που επέστρεψε από τους νεκρούς;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Άπιστος Spoiler: Ενέδρα θανάτου για την Ασιγιά

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε unfollow τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Οριστικό τέλος ανάμεσά τους;