in ,

Ποιος πέρασε καλύτερα; Η Μπαλατσινού με το μωρό ή ο Κωστόπουλος με το μωρό στο Ντουμπάι;

Ντουμπάι πρωτοχρονιά
Ποιος πέρασε καλύτερα; Η Μπαλατσινού με το μωρό ή ο Κωστόπουλος με το μωρό στο Ντουμπάι;

Τελικά μάθαμε ποιος πέρασε καλύτερα τα Χριστούγεννα; Η Τζένη Μπαλατσινού ως λεχώνα με το μωρό στο σπίτι ή ο Πέτρος Κωστόπουλος με το μωρό στο Ντουμπάι;

Το μέγα ζήτημα των ημερών, το οποίο κάνει και τον γύρο του διαδικτύου είναι οι εκατοντάδες celebrities της χώρας, οι οποίοι έκαναν Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι!

Παράνομο φυσικά δεν είναι για κανέναν, αφού του δίνει το δικαίωμα ο νόμος, ακόμα και εν καιρώ πανδημίας, να επισκεφτεί το Ντουμπάι και να κάνει ρεβεγιόν.

Παράνομο δεν είναι, σίγουρα όμως δεν είναι ηθικό! Όπως ηθικό δεν είναι να παρομοιάζουμε την κατάσταση της χώρας επιδημιολογικά κάνοντας συγκρίσεις με άλλες χώρες, όπως κάνει απο το πρωί μέσω twitter ο Υπουργός Σχολιασμού και όχι Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπαθεί ως γνωστός ειδικός των πάντων να πείσει ότι η κυβέρνηση κάνει τα σωστά για να μην έχει την μοίρα της Ιρλανδίας η οποία άνοιξε τα πάντα και έχει ξανά 3.000 κρούσματα!

Δεν μας λέει όμως ο υπουργός, πόσους νεκρούς έχει η Ιρλανδία μέσα στα 3.000 χιλιάδες κρούσματα!

Επειδή δεν θα το απαντήσει ποτέ, σας το λέμε εμείς, ότι είχε μόλις 4! Την φωτογραφία την ανέβασε ο ίδιος ο Γεωργιάδης και φυσικά δεν το σχολίασε!

Ιρλανδία νεκροί

Δυστυχώς όμως και οι 4 είναι αρκετοί, γιατί μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, ζωές που η κυβέρνηση στην χώρα μας έχει επιλέξει να τις έχει όχι σε δεύτερη μοίρα, αλλά στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Ιρλανδία όντως πήρε αυστηρά μέτρα και έκλεισε την αγορά όπως κάνατε και εσείς στην διπλάσια με πληθυσμό χώρα μας, κάτι που δεν έκαναν οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη γιατί το πιεζόμενο σύστημα υγείας τους δεν είναι ανύπαρκτο σαν το δικό μας.

Αν συγκρίνουμε όμως πόσα θύματα είχε η Ιρλανδία (344) και πόσα η Ελλάδα (4,301) απο τις 31/10 τότε  είναι προφανές ότι κάτι πάει πολύ στραβά με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πολλά είναι αυτά που δεν μας λέει ο υπουργός, παραπλανώντας για μια ακόμα φορά τον λαό.

Όπως για παράδειγμα γιατί πήγαν όλοι οι Σωτήρες της χώρας να κάνουν εκείνοι πρώτοι το εμβόλιο και έφεραν μαζί τους και τους κολλητούς τους;

Φοβούνται μήπως ότι δεν θα ζούνε για να σώσετε την χώρα;

Ποιος είναι αυτός που αποφασίζει, ότι μερικοί προνομιούχοι, που τυχαίνουν να έχουν λεφτά έχοντας  φεσώσει φυσικά την μισή Ελλάδα, να μπορούν να ταξιδέψουν στο Ντουμπάι να διασκεδάζουν ανενόχλητοί, την ώρα που ο απλός κόσμος δεν μπορούσε να πάει όχι σε άλλο νομό και στα χωριά τους, αλλά στο πατρικό τους σπίτι να περάσουν την πρωτοχρονιά με τους γονείς τους και εκείνοι με τα εγγόνια τους;

Φυσικά όλοι στην Ελλάδα, πλην μερικών που ταξίδεψαν και έκαναν ζωάρα για μια ακόμα φορά στο Ντουμπάι, βρεθήκαμε κλεισμένοι στα σπίτια μας, την ώρα που ένας άλλος Υπουργός, ο τοποθετημένος και όχι εκλεγμένος Χρυσοχοΐδης, απειλούσε τον Ελληνικό λαό με ελέγχους, σφραγίσματα σπιτιών, πρόστιμο σε όποιον τον έπιαναν να παρανομεί κ.λ.π.

Την ίδια ώρα που άπαντες κατηγορούν τον λαό και φυσικά κανένας την κυβέρνηση δεν κάνει αυτοκριτική, αντιθέτως συνεχίζουν την δική τους ανυπαρξία να την ρίχνουν στην ατομική ευθύνη του λαού.

Τελικά Άδωνι Γεωργιάδη δεν μας είπες; Τελικά μάθαμε ποιος πέρασε καλύτερα τα Χριστούγεννα; Η Τζένη Μπαλατσινού ως λεχώνα με το μωρό στο σπίτι ή ο Πέτρος Κωστόπουλος με το μωρό στο Ντουμπάι;

Να σου κάνουμε και ένα δωράκι για να μας κάνει σύγκριση 

Στο Ισραήλ μέσα σε 12 μέρες έχει εμβολιασθεί το 10% του πληθυσμού της χώρας! Στην Ελλάδα μέσα σε 12 μέρες έχει εμβολιασθεί το 10% των μελών της κυβέρνησης και των παρατρεχάμενων αυτών