Connect with us

NEWS

Playstation 5: Πότε θα ανακοινωθεί η τιμή και η κυκλοφορία του.

Published

on

playstationpotethaanakinothiitimikeikykloforiatoutileneidiarroes

Ενώ οι διαρροές σχετικά με την νέα κονσόλα, το πολυαναμενόμενο Playstation 5, αρχίζουν να βγαίνουν λίγο πιο γρήγορα στις μέρες μας, η τιμή του PS5 φαίνεται να είναι ένα από τα τελευταία πράγματα που η Sony θέλει να συζητήσει. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι βρισκόμαστε εντελώς στο σκοτάδι για το τι πρέπει να περιμένουμε πριν τις τελικές παραγγελίες του PS5.
Πρέπει πάντως να το αποδεχτούμε, αφού ακόμα η Sony δεν μας έχει δείξει επίσημα ακόμη την σχεδίαση της κονσόλας, δεν είναι λογικό να μας ενημερώσει για την τιμή της.
Για να μην αναφέρουμε ότι ακόμα ούτε η τιμή προπαραγγελίας του Xbox Series X δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, καθώς αφού και οι δύο εταιρείες ελπίζουν σαφώς ότι η αντίπαλη θα το κάνει πρώτα.
Αυτό όμως ίσως να είναι καλό για εμάς τους χρήστες αφού σίγουρα θα προσπαθήσουν να προσελκύσουν περισσότερους αγοραστές σε καλύτερη τιμή μόλις μάθουν την τιμή της αντίπαλης κονσόλας
Οι τελευταίες φήμες δείχνουν ότι ίσως να γίνει μια εκδήλωση για την αποκάλυψη του PS5 στις 4 Ιουνίου, όπου περιμένουμε να δούμε επιτέλους κάποια παιχνίδια σε δράση, αν και αυτό που όλοι περιμένουν με ανυπομονησία είναι το ίδιο το σχέδιο της κονσόλας.
Σε μια προηγούμενη περίπτωση «αποκάλυψης» η Sony επικεντρώθηκε σε μεγάλο βαθμό στο εσωτερικό υλικό, το οποίο μας έδειξε μερικές απο τις προδιαγραφές του PS5 .
Αυτή η εκτεταμένη ανάλυση των προδιαγραφών,έδωσε μια ιδέα του εύρους τιμών του PS5, ωστόσο, τελικά θα είναι πιο ακριβό από ό, τι νομίζαμε. Ιδιαίτερα δεδομένης της ταχύτητας που προσφέρει το σύστημα αποθήκευσης SSD που μπορεί να δώσει ακόμη και σε ταχύ ανταγωνισμό ταχύτητες φόρτωσης καλύτερη και από εξαιρετικά ακριβούς υπολογιστές.
Η τιμή του PS5 θα μπορούσε επίσης να ήταν ακόμη πιο υψηλή εάν η Sony είχε επιλέξει ένα μεγαλύτερο SSD. Αυτό όμως δεν συμβαίνει επειδή επιλέχτηκε(;) ένα λιγότερο ακριβό μοντέλο των 825 GB ( αρχικά περιμέναμε 1TB), με έμφαση στην ενίσχυση με ξεχωριστούς σκληρούς δίσκους για μείωση του συνολικού κόστους της κονσόλας.
Παρόλο που δεν επιβεβαιώθηκε, αυτό σημαίνει ότι το κόστος του PS5 δεν θα είναι τελικά τόσο μικρό όσο θα μπορούσε να είναι και παρά το γεγονός ότι προσφέρει κάτι λιγότερο από το 1 TB NVMe SSD που ήδη έχουμε δει στις προδιαγραφές του Xbox Series X specs.
Υπάρχουν φήμες για τη Sony, ότι η η εταιρία κυκλοφόρησε έναν περιορισμένο αριθμό μετοχών ρπος πώληση και σύμφωνα με τις διαρροές αυτό έγινε λόγω κορονοϊού και ακόμα δεν είναι καθόλου σαφές το πόσο βαθιά θα έχουν αντίκτυπο αυτές οι επιπτώσεις
Οι ίδιες διαρροές αναφέρουν ότι η τιμή του PS5 θα μπορούσε να βρίσκεται κάπου μεταξύ των $ 499- $ 549, χωρίς όμως να είναι και επιβεβαιωμένες αυτές οι διαρροές.
Το σίγουρο είναι οτι η πανδημία έχει κάνει τόσο την Sony οσο και την Microsoft να έχουν σταματήσει όλα τα project μέχρι να υπάρχει ένα πιο ξεκάθαρο πεδίο και για τις δύο εταιρίες, γιατί τα λάθη αυτή την στιγμή θα κοστίσουν ίσως περισσότερο απ’όσα θα μπορούσαν να χάσουν!

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο. Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.