NEWS
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ τέλος; Αυτή η ουσία μειώνει 80% την όρεξη

Πριν απο πέντε περίπου χρόνια βρέθηκε στο επίκεντρο της επιστημονικής κοινότητας μια ουσία που η δράση της έφερε καταπληκτικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας.
Σύμφωνα με μελέτες που έγιναν γνωστές η λήψη της ουσίας απο παχύσαρκα ποντίκια οδήγησε σε περιορισμό της πρόσληψης τροφής κατά σχεδόν 80%, οδηγώντας σε απώλεια βάρους της τάξεως του 45%.
Η «άμπελος του Θεού των κεραυνών» ή «η άμπελος του Διός»….
όπως ονομάζεται η σελαστρόλη η ουσία που φαίνεται ότι αυξάνει την ευαισθησία του εγκεφάλου στη λεπτίνη, η οποία είναι η κύρια ορμόνη που στέλνει το μήνυμα του κορεσμού στον εγκέφαλο.
Μέχρι σήμερα παρέμενε αδιευκρίνιστη ο τρόπος δράσης της ενώ το μυστήριο επιχειρεί να λύσει νέα έρευνα υπό την καθοδήγηση του Δρ. Umut Ozcan από το Παιδιατρικό Νοσοκομείο της Βοστώνης, που δημοσιεύθηκε στο Nature Medicine.
Πιο αναλυτικά…….διαβάστε την συνέχεια εδώ

-
MEDIA2 εβδομάδες ago
Survivor spoiler 4/4: Ποια ομάδα κερδίζει στο αυριανό αγώνισμα; (BINTEO)
-
MEDIA2 εβδομάδες ago
Η Φάρμα spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα 3/4
-
NEWS1 εβδομάδα ago
Πρίγκιπας Φίλιππος: Πότε και πώς θα γίνει η κηδεία του
-
FUNNY4 εβδομάδες ago
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός κι ένας Κινέζος σε Big brother στη ζούγκλα! Πολύ γέλιο