in

Ο 50 Cent αποκαλύπτει για τον Eminem: «Αρνήθηκε πρόταση 8 εκατ. δολαρίων για να τραγουδήσει στο….» (βίντεο)

50 Cent American rapper

Το ποσό των 8 εκατομμυρίων δολαρίων απέρριψε ο Eminem σε πρόταση που δέχθηκε για να τραγουδήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ σύμφωνα με τον 50 Cent.

Σύμφωνα με τον 50 Cent που αποκάλυψε την πρόταση, ο ράπερ από το Ντιτρόιτ δέχθηκε το παραπάνω μυθικό ποσό, αλλά η απάντησή του ήταν αρνητική.

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με , οι δυο ράπερς ετοιμάζουν και την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας 8 Mile στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει ο Eminem και είχε κερδίσει βραβείο Όσκαρ για το τραγούδι Lose Yourself.

Η πρόταση που αποκάλυψε ο 50 Cent

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στη ραδιοφωνική εκπομπή «Big Boy’s Neighborhood», ο ράπερ ισχυρίστηκε ότι πρόσφεραν σε αυτόν και στον Eminem το ποσό των 9 εκατομμυρίων δολαρίων για τη συναυλία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Ο 50 Cent είπε ότι θα έπαιρνε το 1 εκατομμύριο δολάρια αυτός και τα υπόλοιπα 8 εκτατ. δολάρια θα πήγαιναν στον Eminem.

«Με αφορμή το Super Bowl, έλαβα μια ερώτηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο και είχαν προϋπολογισμό 9 εκατομμυρίων δολαρίων», αποκάλυψε. «Θα έπαιρνα το ένα και τα άλλα οκτώ θα πήγαιναν στον Eminem».

Ο Eminem το συζήτησε με τον μάνατζέρ του, αλλά ο ράπερ δεν έδειξε να ενδιαφέρεται παρά το αστρονομικό ποσό που του προσέφεραν.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος υποδύεται για δεύτερη χρονιά τον Ισίδωρο Βρεττάκο στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» βρέθηκε τη Δευτέρα (9/1) και μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, αλλά και για τον ρόλο που υποδύεται στη «Γη της Ελιάς», ενώ έδωσε και μερικά spoilers για τα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η Γη της Ελιάς spoiler βόμβα έδωσε ο Νίκος Γαλανός στην Ελένη Μενεγάκη (βίντεο)

Δανάη Μπάρκα

Η Δανάη Μπάρκα καίει τον τραγουδιστή με το σπασουάρ! «Βάζει και βαμβάκι μέσα»