in , ,

Μαλλιά 2020: 7 κορυφαίοι λόγοι για να δοκιμάσετε ένα φιλαριστό κούρεμα

mallia 2020 7 koryfei logi gia na dokimasete ena filaristo kourema

Σας δίνουμε 10 λόγους για τους οποίους ένα φιλαριστό κούρεμα δηλαδή σε στρώσεις είναι μια εξαιρετική επιλογή για να δοκιμάσετε. Το φιλαριστό (πολυεπίπεδο) κούρεμα υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και θα συνεχίσει να είναι στη μόδα σίγουρα και για τα επόμενα χρόνια. Τα στρώματα χρησιμοποιούνται στο χτένισμα για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση των μακρύτερων μαλλιών, καθώς και να δημιουργήσουν όγκο σε ένα χτένισμα.
Τα μαλλιά που βρίσκονται πλησιέστερα στις ρίζες κόβονται πιο κοντά από τα μαλλιά στο κάτω μέρος. Τα στρώματα μπορούν να προστεθούν σε οποιαδήποτε υφή των μαλλιών καθώς και στο μήκος των μαλλιών.
Μπορούν να προστεθούν στρώματα στα χτενίσματα που έχετε ήδη, για να μεταφέρετε το χτένισμά σας στο επόμενο επίπεδο.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους πρέπει να κάνετε ένα κούρεμα με στρώσεις.
Θα σας δώσουμε μερικούς λόγους για τους οποίους πρέπει να προσπαθήσετε να στρώσετε τα μαλλιά σας.
Λάβετε υπόψη ότι το φιλάρισμα των μαλλιών είναι σαν το μικρό μαύρο φόρεμα που έχετε στο ντουλάπι σας.
Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα και στυλ που μπορείτε να πάτε, αλλά το αποτέλεσμα που σας δίνουν τα επίπεδα παραμένουν τα ίδια.
Πριν αποφασίσετε για το φιλάρισμα, πρέπει να λάβετε υπόψη το σχήμα του προσώπου σας καθώς και την υφή των μαλλιών σας.
Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε πόσα στρώματα πρέπει να τοποθετήσετε στο χτένισμα σας, καθώς και πού πρέπει να τοποθετηθούν αυτά έτσι ώστε  να διαμορφώσετε και να περιγράψετε το πρόσωπό σας.
Τα μαλλιά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να περιγράψετε το πρόσωπό σας και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα οβάλ προσώπου χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε άλλα υλικά όπως μακιγιάζ ή κοσμήματα, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση που θέλετε να δημιουργήσετε.
Τα παρακάτω χτενίσματα και ιδέες για φιλαριστά μαλλιά που σας δίνουμε μπορούν επίσης να γίνουν και σε περούκες.
Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πλένετε και σχεδιάζετε σωστά τις περούκες σας πριν τις φορέσετε.
Μακριά μαλλιά – Τα στρώματα πρέπει να βρίσκονται κάτω από τον λοβό για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Κοντά μαλλιά – Τα στρώματα πρέπει να βρίσκονται κάτω από το μάτι για να έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα.
Εάν τα στρώματα δεν τοποθετηθούν στα σωστά μέρη, τότε τα μαλλιά σας θα φαίνονται σαν να μην έχουν έλεγχο και σχήμα.
Θα σας δώσουμε 10 από τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να τοποθετήσετε στρώματα στο χτένισμα σας. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί είναι οι πιο συνηθισμένοι.
1. Δημιουργεί δράμα και σχήμα – Κοντό κούρεμα Bob

Τα επίπεδα σάς επιτρέπουν να μετατρέψετε το χτένισμα σας σε δήλωση. Βοηθούν στη διαμόρφωση του χτενίσματος που πρόκειται να διαμορφώσει και να περιγράψει το πρόσωπό σας. Θέλετε να διαμορφώσετε το χτένισμα σας έτσι ώστε να έχει τη δική του ζωή. Τα στρώματα φέρνουν το χτένισμά σας σε ένα νέο επίπεδο καθώς και δίνουν ζωή στο χτένισμα σας. Σκεφτείτε τους σαν τη δραματική μουσική σε μια ταινία τρόμου.
2. Επισημαίνει το χρώμα των μαλλιών σας – Κοντό ασύμμετρο χτένισμα

Εάν έχετε επισημάνσεις ή δίχρωμο χρώμα μαλλιών, τα στρώματα θα βοηθήσουν τα χρώματα των μαλλιών σας να σκάσουν περισσότερο. Το χρώμα σας θα είναι πιο αποτελεσματικό με τα στρώματα, επειδή τα στρώματα θα δώσουν στο χτένισμά σας μια άλλη διάσταση για να το κοιτάξετε. Κάθε στιγμή που κάνετε, το χρώμα θα λάμπει με διαφορετικό φως. Αυτό θα διατηρήσει το χτένισμα και το χρώμα σας φρέσκο ​​και μοναδικό.
3. Αξιοποιεί στο έπακρο την ελαστικότητα των μαλλιών σας – Κυματιστό ξανθό χτένισμα

Ορισμένες ελαστικές ιδιότητες των μαλλιών , όπως τα φυσικά κύματα, αποκτούν πραγματική ώθηση από στρατηγικά τοποθετημένα στρώματα. Τα στρώματα θα σας βοηθήσουν να επισημάνετε τις φυσικές μπούκλες / κύματα σας και θα σας εξοικονομήσει χρόνο το πρωί όταν κάνετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε να μορφοποιήσετε τα μαλλιά σας ή να τα αφήσετε να στεγνώσει μόνη της και τα στρώματα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τα μαλλιά σας τόσο όμορφα όσο ποτέ. Αυτό σημαίνει ότι τα στρώματα μπορούν να κάνουν τη διαφορά μεταξύ των μαλλιών σας να φαίνονται καλύτερα ή να μοιάζουν με ένα χάος.
4. Δίνει άμεση ένταση – Ξανθό κούρεμα Bob

Τα στρώματα είναι σαν το μικρό σας τέχνασμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν έχετε μια ωραία υφή μαλλιών επειδή μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε όγκο στο χτένισμα σας. Μπορείτε να στρώσετε ολόκληρο το κεφάλι σας για να δημιουργήσετε τον μεγαλύτερο όγκο ή μπορείτε να τοποθετήσετε στρώματα σε συγκεκριμένα μέρη για να δημιουργήσετε όγκο σε ορισμένα σημεία για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας στο έπακρο.
5. Βοηθά στην αραίωση των πυκνών μαλλιών – Μακριά κυματιστό ανοιχτό ξανθό χτένισμα

Τα στρώματα μπορούν να σας βοηθήσουν να αραιώσετε πολύ πυκνά μαλλιά . Αυτό θα βοηθήσει επίσης τα φυσικά κύματά σας να αναδειχθούν τόσο στα μεσαία όσο και στα μακριά χτενίσματα μαλλιών. Το ζεστό καλοκαίρι αυτή θα είναι η καλύτερη επιλογή σας για να αραιώσετε τα μαλλιά σας, καθώς θα διατηρήσει το χτένισμα σας να φαίνεται funky και φρέσκο ​​καθ ‘όλη τη διάρκεια του ζεστού καιρού. Μερικοί λένε ότι η αραίωση των μαλλιών σας βοηθά επίσης στη μείωση των πονοκεφάλων. Απαλλαγείτε από το βάρος του κεφαλιού σας, βοηθά στη μείωση της πίεσης που προκαλεί ένταση στους πονοκεφάλους.
7. Κατάλληλα για κάθε ηλικία –  Κοντό ίσιο ανοιχτό ξανθό χτένισμα

Τα επίπεδα μπορούν να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου, καθώς και σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής σας. Τα στρώματα μπορούν να είναι φλερτ και κομψά που θα τα κάνουν πάντα κατάλληλα για την ηλικία. Αυτό σημαίνει ότι καθώς μεγαλώνετε, αλλάζετε τις γωνίες των στρωμάτων σας και την τοποθέτηση των στρωμάτων για να ταιριάζει πάντα στην ηλικία σας. Τα επίπεδα βοηθούν στην απαλότητα των χαρακτηριστικών του προσώπου σας και στο πλαίσιο.
7. Εύκολο στο στυλ και χαμηλή συντήρηση – Κοντό ίσιο ελαφρύ χτένισμα μελαχρινή με ασύμμετρα κτυπήματα

Τα επίπεδα είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε αν ψάχνετε για ένα χτένισμα που είναι εύκολο να διατηρηθεί. Τα μικρότερα στυλ δεν απαιτούν επιπλέον στυλ εάν έχετε ήδη στρώματα στο χτένισμα σας. Για τα μεγαλύτερα χτενίσματα , το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη λακ για να διατηρήσετε τα στρώματά σας στη θέση τους και αυτό είναι. Τα επίπεδα διατηρούν το χτένισμα σας να φαίνεται αιχμηρό, πανέμορφο και πάντα στη θέση του.

Πώς να διατηρήσετε τα επίπεδα σας:

  • Βεβαιωθείτε ότι κόβετε τα μαλλιά σας κάθε 6 εβδομάδες περίπου για να βεβαιωθείτε ότι το χτένισμα παραμένει σε σχήμα. Τα εύθραυστα μαλλιά πρέπει να κόβονται πιο συχνά, έτσι ώστε τα μαλλιά σας να μην φαίνονται τραχιά. Το κόψιμο των μαλλιών σας βοηθά επίσης να διατηρήσετε το φιλάρισμα σας ομοιόμορφο
  • Τα εύθραυστα μαλλιά πρέπει να ρυθμίζονται συνεχώς, έτσι ώστε η ασαφής εμφάνιση των σπασμένων άκρων σας να παραμένει στο κόλπο και να μην αρχίσει να δείχνει περισσότερο από ό,τι θέλετε.
  • Χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα για να διατηρήσετε το φιλάρισμα σε σχήμα. Αυτό θα οδηγήσει το χτένισμά σας στο επόμενο επίπεδο.
  • Βεβαιωθείτε ότι στεγνώνετε σωστά τα μαλλιά σας, έτσι ώστε τα μαλλιά σας να μην καταλήγουν σαν θάμνος αφού τελειώσουν. Ο αφρός μαλλιών θα βοηθήσει με αυτό.
  • Εάν πρόκειται να προσθέσετε επισημάνσεις ή άλλα χρώματα στο χτένισμα σας, θα βοηθήσει τα επίπεδα σας να εμφανιστούν περισσότερα. Θα φέρει δομή στο χτένισμα σας. Θα χρειαστεί να αγγίξετε το χρώμα μία φορά κάθε 6 εβδομάδες για να διασφαλίσετε ότι το χρώμα παραμένει φρέσκο ​​και ζωντανό.
  • Τα περισσότερα κοντά μαλλιά που έχουν στρώματα πρέπει να στεγνώσουν και να στιλιστούν με μια επίπεδη βούρτσα. Βεβαιωθείτε ότι ανυψώνετε τις ρίζες όταν το κάνετε αυτό για να βεβαιωθείτε ότι ο τόμος έχει δημιουργηθεί σωστά.