Connect with us

NEWS

Ήλιος spoiler: Τραγικές ώρες για την Αλίκη – Η Ελπίδα την «καίει» με την κατάθεσή της

Published

on

Ήλιος spoiler: Τραγικές ώρες για την Αλίκη - Η Ελπίδα την «καίει» με την κατάθεσή της

Ήλιος spoiler: Ο Δημήτρης και η Νάντια καταφέρνουν να φτάσουν στην Καβάλα την ώρα που η Αλίκη δικάζεται για τον φόνο του Βολίδη. Ο αστυνόμος στηρίζει τη γυναίκα του. Η κατάθεση της Ελπίδας όμως ανατρέπει τα πάντα.

Ήλιος spoiler: Τραγικές ώρες για την Αλίκη – Η Ελπίδα την «καίει» με την κατάθεσή της

Ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να βρει τρόπο να το σκάσει, η επικείμενη δίκη της Αλίκης έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Με τη βοήθεια του δικηγόρου της, η κοπέλα προσπαθεί να προετοιμαστεί για να υπερασπιστεί τον εαυτό της. «Φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω. Ολα τα στοιχεία είναι εναντίον μου», του λέει. «Μη χάνεις την πίστη σου. Υπάρχουν πολλά ελαφρυντικά», της απαντάει εκείνος, ενώ σύντομα αποκαλύπτεται και ο δολοφόνος του Φίλιππου.

Ολοι δέχονται να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Και η μεγάλη μέρα της δίκης φτάνει. Οι καταθέσεις των μαρτύρων προκαλούν εντάσεις και η αγωνία της Αλίκης κορυφώνεται.

Την ίδια ώρα ο Δημήτρης και η Νάντια παίρνουν μια απόφαση που θα δώσει τελείως άλλη τροπή στην καταδίωξή τους. Καταφέρνουν να φτάσουν κρυφά στην Καβάλα… «Εδώ θα είμαστε πλέον ασφαλείς», της τονίζει, εκείνη όμως φοβάται. Παράλληλα η Ελένη, η Λήδα και η Αλεξάνδρα καταθέτουν στο δικαστήριο ως μάρτυρες υπεράσπισης της Αλίκης.

Ο δικηγόρος κατηγορίας, όμως, που έχει στοιχεία για το παρελθόν τους, το εκμεταλλεύεται και φέρνει την Αλίκη σε ακόμα πιο άσχημη θέση. Ο Δημήτρης μαθαίνει για τη δίκη της γυναίκας του και συνειδητοποιεί ότι κινδυνεύει να καταδικαστεί…

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ότι ο Στέφανος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλα τα εγκλήματα. Η σχέση του με την Αθηνά, της οποίας την εμπιστοσύνη έχει κερδίσει πλήρως, του έχει δώσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μαθαίνει τα πάντα χωρίς να κινεί την υποψία κανενός. Ο Στέφανος μαθαίνει πού κρύβεται η Νάντια, και πηγαίνει ο ίδιος να τη βγάλει από τη μέση.

Η επανένωση της Αλίκης και του Δημήτρη είναι γεγονός και είναι φορτισμένη συναισθηματικά και για τους δύο. «Το ήξερα πως είσαι ζωντανός. Δεν έχασα την πίστη μου σε σένα ούτε στιγμή», του λέει με δάκρυα στα μάτια. Αργότερα η Νάντια εξομολογείται στον Δημήτρη: «Αυτός που προσπάθησε να με σκοτώσει ήταν ο γιος του Μενέλαου». Ο Λαϊνάς για να την προστατέψει, τη φέρνει να μείνει στο σπίτι με την Αλίκη και τα παιδιά.

Η Αλίκη φοβάται, αλλά προσφέρεται να της δώσει καταφύγιο, αφού ο Δημήτρης της λέει πως είναι η μοναδική μάρτυρας που είδε τον άνθρωπο που ψάχνουν. Την επομένη, η μαρτυρία της Ελπίδας στη δίκη της Αλίκης δεν είναι η αναμενόμενη, δημιουργώντας ερωτηματικά για τη στάση της και επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πως κάποιον καλύπτει. Η Αλίκη φοβάται πια πως η καταδίκη της είναι μονόδρομος.

Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα: «Πες μου τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή της στάσης σου. Τι είναι αυτά που κατέθεσες; Ποιος καλύπτεις;», τη ρωτάει θυμωμένος. Η Ελπίδα αναγκάζεται να ομολογήσει την πραγματική σχέση της με τον Ιάσονα, αλλά δεν κατονομάζει τον Στέφανο. Η Αλίκη καταθέτει στη δίκη της.

Ο Δημήτρης της συμπαραστέκεται, αλλά συνειδητοποιεί ότι οι λόγοι που τους οδήγησαν στον χωρισμό εξακολουθούν να τον επηρεάζουν βαθιά. Η ώρα της απόφασης του δικαστηρίου για εκείνη έχει φτάσει…

Για την αρχική σελίδα « Ήλιος » πατήστε ΕΔΩ

Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το ραδιόφωνο και την φωτογραφία, ενώ έχω εργαστεί ως αρθρογράφος και copywriter ως freelancer. Γνωρίζω Αγγλικά και Ιταλικά. Μπορείτε να μου στείλετε email εδώ: matina@newsblog.gr