in

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Δημοσθένης βάζει σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Κωνσταντίνος, αποφασισμένος να ζήσει πλάι στη νέα του οικογένεια, ανακοινώνει στον Δημοσθένη πως σταματάει από το κύκλωμα. Πλέον, οι δυο τους δεν είναι σύμμαχοι, αλλά εχθροί. Ο Δημοσθένης έρχεται δυναμικά στον δεύτερο κύκλο της σειράς, βάζοντας σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη. Εκείνη, συνεχίζοντας να μην έχει ιδέα για τον σύντροφό της, ζει τη ζωή της κανονικά, περιμένοντας να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άνθρωπό της.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Δημοσθένης βάζει σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη

Ο Δημοσθένης δε δέχεται να χάσει τον πιο πιστό του συνάδελφο και φίλο. Του ξεκαθαρίζει πως εάν φύγει, θα ξεκινήσει ο εφιάλτης του. Ο Κωνσταντίνος, ειδικά μετά τον θάνατο του Δημήτρη, γίνεται έξαλλος και απομακρύνεται από κοντά του. Τότε, για να καταφέρει να τον πείσει, ο Δημοσθένης πλησιάζει επικίνδυνα την Ισμήνη. Την βάζει στο επικίνδυνο παιχνίδι του, φέρνοντας τον Κωνσταντίνο σε δύσκολη θέση.

Η Ισμήνη, φυσικά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τις πραγματικές προθέσεις του Καπερνάρου, καθώς αυτός δείχνει διαρκώς το καλό του πρόσωπο προς τα έξω. Έτσι, μπλέκεται στα δίχτυα του, μπαίνοντας σε τεράστιο κίνδυνο. Ο Κωνσταντίνος θέλει να την προστατεύσει, όμως δε μπορεί. Ο Δημοσθένης απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά και να την σκοτώσει, γεγονός που είναι φυσικά χειρότερο. Όλα κρέμονται από μία κλωστή στη δεύτερη σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Το επικό βίντεο της Φίνος Φιλμ για τα γενέθλιά της Μαίρης Χρονοπούλου – Οι άγνωστες ιστορίες

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Ισμήνη νεκρή! Αυτός είναι ο δολοφόνος