in

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Ισμήνη νεκρή! Αυτός είναι ο δολοφόνος

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Κωνσταντίνος και ο Δημοσθένης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, ο πρώτος ζητώντας την ελευθερία του και την απεμπλοκή του από το έγκλημα και ο δεύτερος ζητώντας την πλήρη υποταγή του συμβολαιογράφου. Η διαμάχη θα ξεκινήσει με ανυπολόγιστες συνέπειες ειδικά για τον Κωνσταντίνο που θέλει να ζήσει μια κανονική ζωή. Κάτι παραπάνω από ανατρεπτικές αναμένεται να είναι εξελίξεις στην δεύτερη σεζόν της σειράς, καθώς ένας νέος πόλεμος θα ξεκινήσει μεταξύ δύο ηρώων της Μάνης.

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Η Ισμήνη νεκρή! Αυτός είναι ο δολοφόνος

Ο σκοπός του Δημοσθένη είναι να διορθώσει ορισμένα λάθη και παραλείψεις που έχουν γίνει στο παρελθόν και θα μπορούσαν να τους τινάξουν όλους στον αέρα. Όπως παρακολουθήσαμε στα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου που ολοκληρώθηκε πριν δύο σχεδόν εβδομάδες ο Κωνσταντίνος ζήτησε από τον Δημοσθένη να σταματήσουν την συνεργασία τους έπειτα από την αντικατάσταση του “επαναστάτη” Δημήτρη. Συγκεκριμένα είπε πως θα πρέπει να φροντίσει και την δική του αντικατάσταση με κάποιον άλλο να αναλαμβάνει τον ρόλο που είχε μέχρι τώρα στις εγκληματικές δραστηριότητες του Δημοσθένη.

Ο Κωνσταντίνος θέλει να ζήσει μια ήρεμη ζωή χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του ή η καριέρα του καθημερινά. Αγαπάει την γυναίκα του και θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν κάνοντας μια φυσιολογική ζωή μακριά από την παρανομία. Φυσικά ο Δημοσθένης έγινε έξαλλος μόλις άκουσε τον συμβολαιογράφο να εκφράζει αυτή του την επιθυμία και δεν δίστασε να τον απειλήσει ότι θα κάνει γνωστό το παρελθόν του σε όλους. Όπως θα δούμε στον δεύτερο κύκλο της σειράς οι απειλές όμως δεν θα σταματήσουν εκεί και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη χειρότερα όταν ο Δημοσθένης θα βάλει στο παιχνίδι και την Ισμήνη.

https://www.youtube.com/watch?v=W0LHcB-b0Js

Η Ισμήνη θα βρεθεί σε μια πολύ άσχημη κατάσταση, αφού θα μάθει αρκετά για τις παράνομες δραστηριότητες του αγαπημένου της. Ο Αρχιμαφιόζος έχει δείξει ότι δεν έχει ηθικές αναστολές, και το πάει στα άκρα για να επιτύχει τους στόχους. Μόλις διαπιστώσει ότι ο Κωνσταντίνος είναι καμένο χαρτί για την οργάνωση του, θα του στείλει το μήνυμα με την Ισμήνη.Θα δώσει εντολή να την δολοφονήσουν. Αποφασίζει να τελειώσει μια και καλή με τον Κωνσταντίνο, και η Ισμήνη είναι ο δικός του άνθρωπος, και δεν μπορεί να μείνει ζωντανή. Το σίγουρο είναι ότι η ζωή της Ισμήνης κρέμεται από μια κλωστή.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Β Κύκλος: Ο Δημοσθένης βάζει σε τρομερό κίνδυνο την Ισμήνη

Ιωάννης Παπαζήσης: «Είμαι φαν δεύτερων ρόλων, πάντα τους αγαπούσα»