in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Δύσκολα τα πράγματα για Κωνσταντίνο και Ισμήνη

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με νέες περιπέτειες κι ένας νέος γολγοθάς ξεκινά. Η σχέση τους είχε περάσει ήδη από 40 κύματα, αλλά αυτή τη φορά η κατάσταση θα ξεφύγει. Δύσκολα τα πράγματα για τον Κωνσταντίνο και την Ισμήνη στον δεύτερο κύκλο. Η Ισμήνη κινδυνεύει κι ο Κωνσταντίνος φοβάται μην πάθει τίποτα κακό. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να σταματήσει τη συνεργασία του με τον Δημοσθένη για να ζήσει μία ήρεμη και ήσυχη ζωή με την Ισμήνη.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Δύσκολα τα πράγματα για Κωνσταντίνο και Ισμήνη

Ο Δημοσθένης έγινε έξαλλος από αυτήν την ανακοίνωση και δεν έκρυψε την οργή του. Έτσι, στα νέα επεισόδια ο Δημοσθένης το πάει ένα βήμα παραπέρα και αποφασίζει να απειλήσει τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και την Ισμήνη. Σε αυτήν την περίπτωση, όμως, η Ισμήνη είναι η μοναδική που δεν ευθύνεται σε τίποτα. Ωστόσο, θα βρεθεί στο επίκεντρο κι ο Δημοσθένης θα απειλήσει τη ζωή της με τον Κωνσταντίνο να τρέμει ότι μπορεί να πάθει κάτι κακό.

https://www.youtube.com/watch?v=VTOVt7rTOfY

Η σχέση του ζευγαριού θα κλονιστεί, αλλά ο Κωνσταντίνος δε θα θελήσει να αφήσει την Ισμήνη, αφού φοβάται για την υγεία και τη ζωή της. Ο Κωνσταντίνος θα έρθει ξανά αντιμέτωπος με τον Δημοσθένη, ενώ η Ισμήνη θα αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά. Τότε, θα μάθει πολλά από τα μυστικά του συντρόφου της και θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Ο Χρήστος βαδίζει σε δύσβατα μονοπάτια!

Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη που πέτυχε σε δικαστική διαμάχη με τον Πίτ