in

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Άλλος θα πάρει την αμαρτία της Ευτυχίας!

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Όπως θα δούμε από τα πρώτα κιόλας επεισόδια η Ευτυχία δεν μπορεί να ησυχάσει. Πάντα μέσα στο μυαλό της έχει την σκηνή όπου ήρθε αντιμέτωπη με τον Ανέστη και όσα τραγικά ακολούθησαν μετά. Οι τύψεις για την δολοφονία του Ανέστη την ακολουθούν παντού και η κοπέλα φτάνει στα όρια της τρέλας. Οι μόνοι που θα την στηρίξουν μέχρι τέλους θα είναι η Άννα, αλλά και ο Αποστόλης. Η κοπέλα κλείνεται στον εαυτό της και απομακρύνεται από όλους κι από όλα. Ακόμα και με τον Άρη με τον οποίο είχε αρχίσει δειλά δειλά να φλερτάρει κόβει κάθε επαφή.

Η Γη Της Ελιάς Β’ Κύκλος: Άλλος θα πάρει την αμαρτία της Ευτυχίας!

Ο Άρης δεν καταλαβαίνει φυσικά τον λόγο που η Ευτυχία απομακρύνθηκε και έληξε μια σχέση πριν καν αρχίσει. Ωστόσο το παίρνει απόφαση ότι μάλλον δεν τον θέλει και σταματάει κι αυτός πλέον να την «ενοχλεί». Στο μεταξύ η Άννα προσπαθεί με κάθε τρόπο να την συνεφέρει, αλλά η Ευτυχία συνέχει επιμένει ότι δεν αντέχει άλλο να κρύβει μέσα της ένα τέτοιο μυστικό. Μάλιστα όταν ανακαλύπτουν το πτώμα του Ανέστη ο φόβος της την παραλύει. Αρχίζει να χάνει το μυαλό της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάει να παραδοθεί.

Η Άννα που βλέπει την κατάστασή της. τρομάζει ότι η Ευτυχία θα πάει στην αστυνομία και τότε θα έρθει η καταστροφή για όλους. Όχι μόνο για την Ευτυχία που διέπραξε το φόνο, αλλά και για την ίδια καθώς την συγκάλειψε και στη συνέχεια την βοήθησε να πετάξουν το πτώμα. Έτσι η Άννα δεν την αφήνει στιγμή. Της λέει συνέχεια ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί, ότι δεν έχουν αφήσει ίχνη και ότι δεν θα μπει φυλακή για κάποιον που άξιζε να πεθάνει. Η Ευτυχία όμως δεν ακούει και δεν είναι σε θέση να ακούσει καθώς το μυαλό της πλέον δεν λειτουργεί. Δεν μπορεί να σκεφτεί λογικά και συνέχεια βουλιάζει στην κατάθλιψη.

https://www.youtube.com/watch?v=RDhrsKAbih0

Έτσι η Άννα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια. Στο μεταξύ ο Αποστόλης ο οποίος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την Ευτυχία, ρωτάει και ξαναρωτάει την Άννα τι συμβαίνει με την φίλη της. Τι έχει γίνει και η Ευτυχία δεν μπορεί ακόμα και δουλέψει και γιατί συμπεριφέρεται έτσι. Μάλιστα ανησυχεί και για την υγεία της, μήπως δηλαδή είναι άρρωστη και είναι κάτι πολύ σοβαρό. Έτσι η Άννα αναγκάζεται να πει όλη την αλήθεια στον αδελφό της. Ο Αποστόλης μετά το σοκ, αποφασίζει να καλύψει τα δύο κορίτσια και να σταθεί στο πλευρό τους καθώς καταλαβαίνει πολύ καλά γιατί η Ευτυχία έφτασε σ’ αυτό το σημείο, ενώ συμβουλεύει την Άννα να μην μιλήσουν ποτέ και σε κανέναν για αυτό.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Παίκτης του Survivor… πλούτισε μετά το ριάλιτι – Βγάζει τρελά λεφτά κάθε μέρα!

Έγκυος η Ελένη Φουρέιρα; Η φωτογραφία που προκαλεί χαμό στα social media