in

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο σύμμαχος που δεν περίμενε η Αθηνά

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ένα καινούργιο πρόσωπο θα την βοηθήσει να ανταπεξέλθει στις δύσκολες συνθήκες που θα βιώσει μέσα στη φυλακή. Η Αθηνά αναμένεται να περάσει μια πραγματική κόλαση, όμως θα έχει στο πλευρό της έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Μια δύσκολη περίοδο θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Αθηνά, με όλα τα στοιχεία να είναι εναντίων της. Ο Λυκούργος προσπαθεί να τη βοηθήσει, πιστεύοντας στην αθωότητα της, όμως η κατάσταση μόνο εύκολη δεν είναι.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο σύμμαχος που δεν περίμενε η Αθηνά

Μέσα στην απογοήτευση της όμως η Αθηνά θα βρει έναν καινούργιο και αναπάντεχο σύμμαχο. Η τραγουδίστρια Ελπίδα, που πολλοί θεωρούσαν ότι θα υποδυθεί κάποια αστυνομικό ή δεσμοφύλακα, θα είναι μια ισοβίτισσα η οποία θα σταθεί στο πλευρό της Αθηνάς. Όχι μόνο, λοιπόν, δεν θα μετατρέψει τη ζωή της σε φυλακισμένης Αθηνάς σε εφιάλτη αλλά θα της απλώσει ένα χέρι βοηθείας, που τόσο πολύ χρειάζεται.

https://www.youtube.com/watch?v=XbNvqFUDp0A

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι εκτός από την σχέση της Ελπίδας με την Αθηνά, η τραγουδίστρια κρύβει μια περίεργη ιστορία πίσω της, όπου θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται στην πορεία του δεύτερου κύκλου, επηρεάζοντας τις ζωές κι άλλων πρωταγωνιστών.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Μενεγάκη “έκοψε” συνεργάτη της επειδή έκανε δοκιμαστικό στο STAR

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Έτσι ξεκινούν τα προβλήματα στην σχέση Ιουλίας – Κουράκου