Connect with us

NEWS

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος – Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα…

Published

on

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος - Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα...

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Βασιλική, αποφασισμένη να κρατήσει το παιδί, προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα μπορέσει να απεγκλωβιστεί από το σπίτι της και να μη μάθει κανείς τίποτα. Την ίδια στιγμή και ο Φίλιππος έχει ήδη φύγει από πλευρό της μάνας του και ο μόνος δρόμος που τους απομένει είναι να φύγουν και οι δύο κρυφά από τη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Η Χάιδω ανοίγει νέο κύκλο αίματος – Αυτό που μαθαίνει πρόκειται να τα αλλάξει όλα…

Η εγκυμοσύνη της Βασιλικής προχωράει, αλλά η κοπέλα νιώθει έντονη αδιαθεσία. Μέσα σε όλα της τα προβλήματα την πιάνει πανικός καθώς φοβάται ότι μπορεί να χάσει το μωρό: «Θέε μου, τι θα κάνω;», μονολογεί και βάζει τα κλάματα. Η αδιαθεσία της ωστόσο δεν περνάει απαρατήρητη και η Αρετή αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι ερωτικό έχει προκύψει στη ζωή της κόρης της και της το κρύβει: «Λέγε, ποιος είναι; Δεν μπορεί, εσύ για άντρα έχεις μαραζώσει έτσι», επιμένει. Την ώρα που ένα αγαπητό ζευγάρι χωρίζει οριστικά.

Την ίδια στιγμή η Χάιδω παλεύει να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τον Λυκούργο, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος: «Ούτε να σε ακούω δεν θέλω», της το ξεκόβει. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Χάιδω δέχεται μια απροσδόκητη κι άκρως απειλητική επίθεση μέσα στο σπίτι της. Κάποιοι τη βάζουν στόχο και δείχνουν αποφασισμένοι να την τρομάξουν.

Ετσι η Χάιδω συνειδητοποιεί πως το καρτέλ ναρκωτικών ευθύνεται για τον θάνατο του Πέτρου και της Στέλλας και αποφασίζει να το ψάξει πιο πολύ μέχρι να μάθει την αλήθεια. Στο μεταξύ ο Φίλιππος βάζει έναν φίλο να του βρει σπίτι στην Αθήνα, για να το σκάσει άμεσα από τη Μάνη με τη Βασιλική: «Οταν βρεις κάτι ειδοποίησέ με. Οσο πιο γρήγορα μπορείς. Θέλω να φύγω άμεσα από τη Μάνη», του επισημαίνει. Τα πράγματα όμως αλλάζουν καθώς η στιγμή του χειρουργείου της Αρετής φτάνει.

Το χειρουργείο γίνεται και ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια Καπερνάρου: «Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μεγάλος αγώνας από μέρους της Αρετής μέχρι να αποκατασταθεί η κίνηση στα πόδια». Η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι δεν μπορεί να φύγει και να αφήσει τη μάνα της σε αυτή την κατάσταση, καθώς χρειάζεται τη βοήθειά της και παθαίνει πανικό. Ενώ, να σημειώσουμε πως το trailer του επεισοδίου σήμερα έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Παράλληλα η Χάιδω έχει ένα λιποθυμικό επεισόδιο και η Μαργαρίτα την πηγαίνει στη γιατρό. Ετσι τα πράγματα αλλάζουν και από την πλευρά του Φίλιππου, ο οποίος ενημερώνεται για την κατάστασή της και τρέχει κοντά της. Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της και αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Η Αρετή αναρρώνει στο νοσοκομείο, έχοντας πάντα δίπλα της τους δικούς της ανθρώπους, οι οποίοι προσπαθούν να καθησυχάσουν τις αγωνίες της.

Μόλις όμως η Χάιδω γίνεται καλά και πατάει στα πόδια της, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάει στη φυλακή και να βρει τον Βαφέα. Εκεί και ζητά να μάθει την αλήθεια και τον ρωτάει: «Λέγε, ποιος έδωσε την εντολή να σκοτώσουν την κόρη μου;». Ο Βαφέας της δίνει κάποιες πληροφορίες και όλα πλέον δείχνουν ότι ένας καινούριος κύκλος αίματος ανοίγει.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Trending