in

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χρήστος η Αλέξης για την Μυρτάλη; Αυτός θα την έχει!

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μια άλλη, πιο σκοτεινή Μυρτάλη μας συστήθηκε στα τελευταία επεισόδια. Σκληρή, υπέρμετρα φιλόδοξη, έτοιμη να κοντραριστεί ακόμα και με την κεφαλή των Βρετάκων, τον Ισίδωρο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που οι κοντινοί της άνθρωποι προβληματίζονται. Νιώθουν σαν να έχουν ξανά μπροστά, τους τον. Ιπποκράτη, που φαίνεται να της έχει κληροδοτήσει πολλά από τα αρνητικά στοιχεία του χαρακτήρα του.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χρήστος η Αλέξης για την Μυρτάλη; Αυτός θα την έχει!

Η Μυρτάλη βάλθηκε να αποδείξει ότι έχει ηγετικές ικανότητες. Μάταια όλοι προσπαθούν να της εξηγήσουν ότι ακόμα δεν διαθέτει την εμπειρία να αναλάβει τόσες ευθύνες και ότι η εταιρία τους είναι πολύ μεγάλη και ουδεμία σχέση έχει με την επιχείρηση που στήνουν σιγά σιγά με την Ισμήνη. Από την άλλη, εδώ και καιρό τα προσωπικά της πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ώσπου στη ζωή της εισβάλλει εντελώς αναπάντεχα ο Χρήστος, ο ανιψιός του Λυκούργου, που ήρθε από τον Καναδά και αγόρασε την ταβέρνα της Ελένης. Από την πρώτη στιγμή δεν κρύβει το ενδιαφέρον του για τη Μυρτάλη, ενώ και εκείνη του δείχνει πώς τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Ύστερα από μερικά ραντεβού, περνούν μαζί μια νύχτα πάθους, όμως η «επόμενη μέρα» ξαφνιάζει δυσάρεστα τη Μυρτάλη.

Και αυτό γιατί ο Χρήστος απομακρύνεται και, όταν επικοινωνεί ξανά μαζί της, ισχυρίζεται πως δεν έχει καθόλου χρόνο, λόγω δουλειάς. Η κοπέλα ενοχλείται και του το δείχνει. Ο Αλέξης συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του σε κάθε ευκαιρία. Μόνο που πλέον η Μυρτάλη δεν τον φοβάται και δεν αλλάζει δρόμο μόλις τον αντικρίζει. Αντιθέτως, τον αντιμετωπίζει με θάρρος όταν συναντιούνται. Παράλληλα, και η ίδια προβληματίζεται όταν αρχίζει να τον βλέπει σε κάποια μυστηριώδη ερωτικά όνειρα που τη βασανίζουν το τελευταίο διάστημα. Παραξενεύεται, αλλά προσπαθεί να μη δώσει σημασία.

https://www.youtube.com/watch?v=YJGvGsW2NXM

Ώσπου στον γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου ο Αλέξης την ακολουθεί και, όταν μένουν μόνοι, της δίνει ένα φιλί, στο οποίο και εκείνη περιέργως ανταποκρίνεται. Άραγε στα νέα επεισόδια η Μυρτάλη θα ενδώσει στη στενή πολιορκία του Αλέξη; Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το «παιχνίδι» ανάμεσα στη Μυρτάλη και τον Αλέξη είναι ένα έξυπνο εύρημα για να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μέχρι το φθινόπωρο. Έτσι, αν και η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν ανοίγει τα χαρτιά της, όλα δείχνουν πέος η Μυρτάλη θα γίνει ζευγάρι με τον Χρήστο. Χωρίς αυτό να σημαίνει πέος όλα θα κυλήσουν ρόδινα για τους δύο νέους.

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πέος ο Χρήστος έχει ήδη ένα διαζύγιο, ενώ σταδιακά θα μάθουμε και τους αληθινούς λόγους που τον έφεραν ξανά στη Μάνη. Ο Αλέξης θα γεμίσει ζήλια όταν αντιληφθεί ότι η Μυρτάλη και ο Χρήστος έχουν έρθει κοντά. Το μυαλό του θολώνει και κάνει περίεργες σκέψεις για τον αντίζηλό του. Στο μεταξύ, η Μαργαρίτα, που είδε το επίμαχο φιλί του γιου της με τη Μυρτάλη, γίνεται έξω φρενών. Ξέρει πόσο εύθραυστη είναι η ψυχολογία του Αλέξη και τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κοπέλα, για να μην ξεφύγει όπως παλιά. Δεν θα διστάσει μάλιστα να τα βάλει και με τη Μυρτάλη, επειδή έδωσε θάρρος στον Αλέξη.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Βανδή γιορτάζει τα 53α της γενέθλια στη Θεσσαλονίκη με τον Μπισμπίκη – Δείτε τη τούρτα της

Κάνουμε όντως περισσότερο σεξ το καλοκαίρι;