Connect with us

NEWS

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Λυκούργος σε σχέση

Published

on

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Λυκούργος σε σχέση

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω, θέλοντας να μάθει το παρελθόν του άντρα της, ανακαλύπτει πού βρίσκεται η ερωμένη του. Δεν μπορεί να ησυχάσει αν δεν βρει απαντήσεις στα. ερωτήματα που έχει και για αυτόν το λόγο πηγαίνει στο Γύθειο για να τη συναντήσει.

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Χάιδω και Λυκούργος σε σχέση

Η Χάιδω σοκάρεται από τις αποκαλύψεις, οι οποίες της δείχνουν πως ο άντρας με τον οποίο έζησε τόσα χρόνια μαζί δεν είναι αυτός που πίστευε. Ο κόσμος της καταρρέει. Όταν επιστρέφει, δεν μπορεί ακόμη να συνειδητοποιήσει την αλήθεια και δείχνει να μην μπορεί να διαχειριστεί μόνη της όσα συνέβησαν. Έτσι, γυρεύει παρηγοριά στην αγκαλιά του Λυκούργου, ο οποίος θα την υποδεχτεί τρυφερά και θα προσπαθήσει να της δώσει δύναμη να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Άλλωστε, ο συνταξιούχος δικηγόρος πάντα βρισκόταν δίπλα της. Της στάθηκε από την πρώτη στιγμή όσο κανείς άλλος στην πιο τραγική στιγμή της ζωής της, όταν έχασε τον άντρα και την κόρη της. Ο Λυκούργος έμαθε, μάλιστα, από τον αστυνόμο Κουράκο όλα όσα συνέβησαν πριν και μετά τη δολοφονία του Πέτρου και της Στέλλας.

Οι περιπέτειες όμως για τη Χάιδω δεν έχουν τέλος, καθώς η ζωή της θα βρεθεί σε μεγάλο κίνδυνο. Ξαφνικά, δέχεται μια επίθεση και ο· πρώτος άνθρωπος που τη βρίσκει είναι ο γιος της, ο Φίλιππος, ο οποίος εντόπισε τη μητέρα του αιμόφυρτη μέσα στον πορτοκαλεώνα τους. Έντρομος τρέχει κοντά της με κομμένη την ανάσα. Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να ζήσει η μητέρα του, καθώς δεν θα άντεχε μία ακόμη τραγωδία.

Στην Αρεόπολη, μόλις μαθαίνουν τα νέα όλοι θεωρούν ένοχο τον Στάθη, μιας και είχε απειλήσει επανειλημμένα τη Χάιδω. Βέβαια, και από την πλευρά της το μίσος για τους Καπερνάρους δεν λέει να σβήσει: Η Χάιδω πίστευε πάντα πως πίσω από το διπλό φονικό κρυβόταν ο Στάθης και ο Στέφανος, κάτι που φυσικά δεν ισχύει, Έτσι, οι υποψίες για την επίθεση πέφτουν αμέσως επάνω του και όλοι θεωρούν πως είναι αυτός που την έβλαψε. Ο Στάθης για πρώτη φορά βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Μετά από όλα όσα έχει ζήσει, η Μυρτάλη είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να διεκδικήσει όσα της ανήκουν. Η ίδια, μετά το χαμό του πατέρα της, απομακρύνθηκε από την οικογένεια, ενώ η αδικία σχετικά με τη διαθήκη και τα περιουσιακά στοιχεία θα την κάνει να πάρει σημαντικέ, αποφάσεις. Η μόνη που της συμπαραστέκεται και τη βοηθάει με τον τρόπο της είναι η Ιουλία αλλά και οι δικές της προσπάθειες πέφτουν στο κενό. Έτσι, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να υψώσει το ανάστημά της απέναντι στον Ισίδωρο. Όταν τον συναντά, του ανακοινώνει πως θα διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας κα θα προσπαθήσει να πάρει ακόμα και το δικά του μερίδιο.

Η απόφασή της αυτή τον κάνει έξαλλο και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί ποτέ αυτό. Πέρα από την άσχημη τροπή που παίρνει π υπόθεση της διαθήκης για τον Ισίδωρο, ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος με μία ακόμη δύσκολη κατάσταση. Ο δικαστικός κλητήρας τον ενημερώνει για την αγωγή που έχει κάνει η Αντιγόνη εναντίον του. Η πιο δύσκολη στιγμή για τον Ισίδωρο έχει φτάσει. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και αν δεν πάρει άμεσα αποφάσεις τόσο η φήμη του όσο και τα σχέδια που είχε θα τιναχτούν στον αέρα.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

Trending