in

Η Γη Της Ελιάς: Οι αρχές ανακαλύπτουν πως το όπλο που σκότωσε τον Δημήτρη

Η Γη Της Ελιάς: Ο Κουράκος είναι αποφασισμένος να ρίξει φως στη συγκεκριμένη υπόθεση, ακόμη κι αν χρειαστεί να τα βάλει με όλους. Οι έρευνες για τον θάνατο του Δημήτρη συνεχίζονται και στη δεύτερη σεζόν, με το όπλο που σκότωσε τον νεαρό να εντοπίζεται.

Η Γη Της Ελιάς: Οι αρχές ανακαλύπτουν πως το όπλο που σκότωσε τον Δημήτρη

Η Αθηνά παραμένει στις φυλακές, με τη δίκη να ξεκινά. Κανείς δε μπορεί να την βοηθήσει, ούτε καν ο Λυκούργος, ο οποίος δέχεται να αναλάβει την συγκεκριμένη υπόθεση, κάτω από τις πιέσεις της Μαργαρίτας. Οι αρχές θα ανακαλύψουν πως το όπλο που σκότωσε τον Δημήτρη, είναι αρκετά γνωστό. Πιο συγκεκριμένα, θα δουν πως η σφαίρα που τον διαπέρασε ήταν από το όπλο που είχε στην κατοχή του ο Ιπποκράτης, όταν ζούσε.

https://www.youtube.com/watch?v=jvOyWp8d4pY

Το συγκεκριμένο όπλο είχε εντοπίσει στο γραφείο του πρώην συζύγου της η Αθηνά. Είναι ακόμη άγνωστο το πως βρέθηκε στα χέρια της εγκληματικής οργάνωσης το όπλο του Ιπποκράτη Βρεττάκου. Τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι ένορκοι στο δικαστήριο, Θα καταφέρει ο Λυκούργος να σώσει την χήρα Βρεττάκου; Το στοιχείο αυτό φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση την Αθηνά. Πλέον, το να αποδείξει την αθωότητά θεωρείται ακατόρθωτο.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τη Φαίη Σκορδά

Τότε ήταν 15, τώρα πια 37: Τον «Αργύρη» από το 10 Λεπτά Κήρυγμα σήμερα δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Λεωνίδας