in

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Στάθης την έχει πολύ άσχημα! Έμπλεξε

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημοσθένης συνεχίζει την παράνομη δράση του, χωρίς να τον υποπτεύεται κανείς. Διατηρεί τον καλό και προσιτό χαρακτήρα του, γεγονός που τον βοηθά να περνά απαρατήρητος, αλλά και να γίνεται αγαπητός! Βέβαια, σταδιακά κοντινά του πρόσωπα θα αρχίσουν να τον υποψιάζονται. Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης θα αναρωτηθεί για τις δουλειές του ξαδέλφου του, καθώς και για το πως βγάζει τόσα πολλά χρήματα. Η κατάσταση θα αρχίσει να ξεφεύγει στη δεύτερη σεζόν της αγαπημένης μας σειράς.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Στάθης την έχει πολύ άσχημα! Έμπλεξε

Η περίεργη στάση του Δημοσθένη, θα κάνει τον Στάθη να μπλεχτεί με την εγκληματική του οργάνωση! Πώς θα γίνει αυτό; Στα νέα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, ο Καπερνάρος θα αρχίσει να παρακολουθεί τον ξάδελφό του. Θα τον πλησιάσει φιλικά, με αποτέλεσμα ο Δημοσθένης να μην αντιλαμβάνεται πως κάτι πάει στραβά, ο Στάθης θα αρχίσει να ελέγχει κάθε του βήμα και να εξετάζει τα δεδομένα που αγνοούσε τόσο καιρό.

https://www.youtube.com/watch?v=tUPEWfagaxg

Θα καταφέρει άραγε να βγει αλώβητος από τη συγκεκριμένη ιστορία, χωρίς να το αντιληφθεί, ο Στάθης θα μπλεχτεί άθελά του με την εγκληματική οργάνωση του Δημοσθένη, θέτοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό.

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η κόρη του Δημοσθένη αναστατώνει την Μάνη! Δεν είναι και αγία

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ένα μεγάλο καρφί στην καρδιά του Πότη!