in

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η Ασπασία ξεκινά πόλεμο στον Δημοσθένη

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Μετά τον θάνατο του Δημήτρη, ο δρόμος του ανοίγει διάπλατα, για να διεκπεραιώσει τα παράτολμα σχέδιά του. Όσο κι αν ο Κωνσταντίνος αρνείται να συμβάλλει στο έργο του, ο Δημοσθένης χρησιμοποιεί τα σκοτεινά του “μέσα”, για να τον κρατά κοντά του.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Η Ασπασία ξεκινά πόλεμο στον Δημοσθένη

Σε δύσκολη θέση θα βρεθεί ο Δημοσθένης, στην γη της ελιάς. Μπορεί να νομίζει πως λειτουργεί ανενόχλητος, όμως κάποια άτομα από τον στενό του κύκλο έχουν αρχίσει να υποψιάζονται τη δράση του.

Τα εγκλήματα συνεχίζονται και οι αρχές πανικοβάλλονται. Όλοι στην γη της ελιάς βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση, κανείς, όμως, δε μπορεί να αντιληφθεί πως ο Δημοσθένης κρύβεται πίσω από όλα! Εκείνος συνεχίζει να είναι φιλικός και προσιτός απέναντι στους κατοίκους, κερδίζοντας την συμπάθειά τους..

Η ανατροπή θα έρθει από την Ασπασία! Μπορεί να κρατά χαμηλό προφίλ και να ακολουθεί πιστά τις διαταγές του συζύγου της, σύντομα όμως θα ξεσπάσει έντονα απέναντί του! Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με τον Δημοσθένη να πέφτει από τα σύννεφα από τη στάση της Ασπασίας, στην γη της ελιάς.

Η κατάσταση γρήγορα θα ξεφύγει. Ο Στάθης θα καταλάβει πως ο ξάδελφός του κάτι κρύβει και θα ξεκινήσει την παρακολούθηση. Θα είναι, όμως, αυτός που θα τον ξεσκεπάσει;

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Άπιστος Επεισόδια: Ασιγιά και Ντερίν γίνονται φίλες – Ο Βολκάν χάνει τα πάντα

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Ο Δημοσθένης πίσω από την δολοφονία του Δημήτρη