in

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Άννα και Ευτυχία ομολογούν στον Αποστόλη το έγκλημα τους

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Περνώντας από τα χωράφια της, θα την τραβήξει μία περίεργη μυρωδιά. Τα βήματά της θα την οδηγήσουν στο σημείο που είναι τυλιγμένο με μαύρες σακούλες το νεκρό σώμα ενός άντρα.

Η Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Άννα και Ευτυχία ομολογούν στον Αποστόλη το έγκλημα τους

Μπορεί η Άννα και η Ευτυχία να πίστεψαν πως κάλυψαν τα ίχνη τους, το μέλλον, όμως, επιφυλάσσει άσχημες εκπλήξεις. Η Μαργαρίτα θα εντοπίσει το πτώμα του Ανέστη και όλα θα αλλάξουν, στην γη της ελιάς.

Αμέσως θα καλέσει την αστυνομία. Όλοι θα φτάσουν σε αυτό το σημείο, σοκαρισμένοι. Το πτώμα θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο, όπου θα διαπιστωθεί πως είναι ο Ανέστης. Μετά από εξετάσεις, ο ιατροδικαστής θα αναφέρει στον Κουράκο πως ο συγκεκριμένος άντρας μαχαιρώθηκε βάναυσα πολλές φορές.

Η Μαργαρίτα θα ενημερωθεί για το πτώμα του Ανέστη και θα τρομοκρατηθεί, στην γη της ελιάς. Πλέον, η Μάνη έχει γίνει φοβερά επικίνδυνη. Θα μιλήσει στην Αρεόπολη για όσα είδε, με αποτέλεσμα τα νέα να φτάνουν παντού. Η Άννα και η Ευτυχία θα φοβηθούν πολύ… Εάν οι αρχές φτάσουν στο σπίτι τους;

Φοβισμένες, αποφασίζουν να μιλήσουν στον Αποστόλη για το φρικτό τους έγκλημα. Εκείνος τις καλύπτει κι ένας φαύλος κύκλος γεμάτος μυστικά και ψέματα θα ξεκινήσει στην αγαπημένη μας σειρά..

Για την αρχική σελίδα « Η Γη Της Ελιάς » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σασμός Επεισόδια: Η Στέλλα προσεγγίζει ξανά ερωτικά τον Αστέρη

“Μου την έστειλε γvωστή εταιρεία & έπαθα αuτό”: Η Άννα Πρέλεβιτς γέμισε σημάδια στο πρόσωπο από γνωστό καλλυντικό (ΦΩΤΟ)