in

“Γκολ στην ευτυχία” ο τίτλος του γάμου της Ρούλας με τον Μάνο

Σύμφωνα με τον νόμο, αφού η γυναίκα συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος της από την Ανακρίτρια κατόπιν σχετικής εισήγησης της Εισαγγελίας, έχει δικαίωμα να απολογηθεί εντός πέντε ημερών από την εκτέλεση του εντάλματος ώστε να κριθεί η περαιτέρω ποινική της μεταχείριση. Την ίδια στιγμή ανοίγουν ξανά οι φάκελοι της Μαλένας και της Ίριδας ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν ακόμα δύο συγγενικά πρόσωπα.

Πρωτοσέλιδο ο γάμος της Ρούλας με τον Μάνο

Στις 4 Οκτωβρίου 2014, ο γάμος της Ρούλας με τον Μάνο έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα της Πάτρας  «Η Γνώμη».«Οι ματιές τους συναντήθηκαν στο γήπεδο την ώρα του αγώνα. Εκεί ένιωσαν το πρώτο τους σκίρτημα και λίγους μήνες μετά ήρθε στη ζωή τους ο καρπός του έρωτά τους». λέει ο αρθρογράφος της εφημερίδας.“Γκολ στην Ευτυχία!”, είναι ο σχετικός τίτλος της εφημερίδας για τον έρωτα τους ενώ έγινε και σχετική φωτογράφιση στο τέρμα του γηπέδου, με τη Ρούλα να «σκοράρει» στην καρδιά του Μάνου και τη μικρή Τζωρτζίνα να κρατάει την μπάλα.

Ο 30χρονος πατέρας θεωρούνταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πάτρας ενώ η αγάπη της οικογένειας για το ποδόσφαιρο ήταν τόσο μεγάλη που την εμφύσησαν και στην πρωτότοκη κόρη τους, τηn Τζωρτζίνα.

«Ο Μάνος ενδιαφερόταν πολύ για τα παιδιά του. Έτρεχε για τα παιδιά του και μου έλεγε, ότι τα θέλω όλα, ό,τι μπορώ να τους προσφέρω περισσότερο. Φωτογραφίες τα έβγαζε πάρα πολλές γιατί έλεγε αυτές οι στιγμές, δεν θα έρθουν πάλι, κάθε στιγμή κάθε ηλικία είναι διαφορετική, έτρεχε, έτρεχε για τα παιδιά του» δήλωσε φίλη του Μάνου.

Ραγίζουν καρδιές οι στιγμές του Μάνου και της Τζωρτζίνας

Ραγίζουν καρδιές οι στιγμές με τον 30χρονο πατέρα να μαθαίνει στην κόρη του ποδόσφαιρο.

«Ο Μάνος πάντως ξέρω που μου έλεγε, “τρέχω για τα παιδιά, όλα ό,τι κάνω γι’ αυτά τρέχω και αγωνίζομαι, γιατί θέλω να τα έχουν όλα και να μην τους λείπει τίποτα”», πρόσθεσε η φίλη Μάνου.

Από την ημέρα της γνωριμίας τους σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, το 2013, όπως αναφέρει η 33χρονη, 4 χρόνια μετά, τα πρώτα χρόνια του γάμου κυλούσαν ευτυχισμένα με την Τζωρτζίνα και την Μαλένα.

Ακόμα και το 2020, όταν το ζευγάρι είχε ήδη χάσει τη Τζωρτζίνα, ο έρωτας του ζευγαριού στο Facebook φαινόταν δυνατός, με την ίδια τη 33χρονη να κάνει ακόμη μια ανάρτηση για τη γνωριμία τους, αλλά αυτή να φορά να δηλώνει πλέον… γιατρός γηπέδων.

«Μεγαλώνοντας δεν είχα ταλέντο να παίξω μπάλα, αλλά έγινα διαιτητής και κάπως έτσι μέσα στο γήπεδο των προσφυγικών γνώρισα τον Μάνο Δασκαλάκη και όλος μας ο γάμος ήταν ένα μεγάλο γήπεδο. Έπειτα έγινα γιατρός γηπέδων, γιατί δεν μπορούσα να απέχω ούτε έγκυος» έγραψε.Μάλιστα, ανάρτησε και σχετική φωτογραφία με την ίδια να κάθεται στον πάγκο της ομάδας έχοντας το ιατρικό βαλιτσάκι, ενώ άρθρο τοπικής εφημερίδας εξήρε τις ενέργειες της ως γιατρός ομάδας, όταν παρέστη ανάγκη.
Τα ταξίδια και οι όρκοι αγάπης

Το ζευγάρι έκανε εκατοντάδες  post στο Facebook, με φωτογραφίες άλλοτε από ευτυχισμένες στιγμές, και άλλοτε με στιγμές δυσκολίας μέσα από το νοσοκομείο, όπως αυτές με τη μικρή Μαλένα τον Απρίλιο του 2019, λίγε μέρες πριν καταλήξει. Στα καλά και τα άσχημα φαινόταν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Δυόμιση μήνες μετά τοn θάνατο της Μαλένας, το ζευγάρι ταξίδεψε στην Καστοριά και έδειχνε πιο αγαπημένο από ποτέ στις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Facebook.

Οχτώ μήνες μετά, τον Ιανουάριου του 2020, o 30χρονος μοιράζεται φωτογραφία από ταξίδι τους στα χιόνια συνοδεύοντας την με ένα κείμενο αγάπης για τα 7 χρόνια της σχέσης τους λέγοντας ότι είναι τα 7 καλύτερα χρόνια της ζωής τους. Με την 33χρονη σύζυγό του να του απαντάει ότι τα 7 χρόνια είναι μόνο η αρχή.

Από τις φωτογραφίες στο Facebook που ανέβαζαν συχνά, έδιναν την εντύπωση μίας ευτυχισμένης οικογένειας. Αν και το ζευγάρι πλέον σπανίως κάνει δημοσιεύσεις στο Facebook, καθώς βρίσκονται σε διάσταση, εμφανίζεται ενωμένο όλο τον καιρό που περίμενε απαντήσεις για τον θάνατο των παιδιών του.

pagenews.gr