in

Άπιστος Spoiler: Παρεξήγηση ανάμεσα σε Ασιγιά και Τουργκάι

Άπιστος Spoiler: Η Μπαχάρ μαθαίνει για την πρόταση που έγινε στην Ντεριά και της επισημαίνει. «Ο Βολκάν δεν νοιάζεται ούτε να σου δώσει θέση στο νοσοκομείο ούτε να μας κάνει ξανά όλους φίλους. Τα κάνει όλα για να πάει κόντρα στην Ασιγιά». Η Ασιγιά δέχεται ξανά ένα απειλητικό γράμμα. Το επόμενο πρωί ο Βολκάν πάει στο σπίτι της και προτείνει στον Αλί να μείνει μαζί του μερικές μέρες, αλλά ο νεαρός αρνείται.

Άπιστος Spoiler: Παρεξήγηση ανάμεσα σε Ασιγιά και Τουργκάι

Στο μεταξύ ο Βολκάν κλείνει επαγγελματικό ραντεβού με τον Μερτ και έναν ισχυρό επιχειρηματία, την τελευταία στιγμή όμως ακυρώνεται. Στο εστιατόριο ο Μερτ φλερτάρει μια σερβιτόρα και το σχέδιο του Βολκάν ήταν αυτό: Να τον παγιδεύσει για να απατήσει την Μπαχάρ και να τους εκδικηθεί για τον τρόπο που του φέρθηκαν δύο χρόνια πριν. Ο Σελτζούκ βρίσκει πληροφορίες για το παρελθόν του Τουργκάι και τις δίνει στον Βολκάν. Από την άλλη ο Τουργκάι μιλάει στην Ντεριά για τα σχέδια του Βολκάν και εκείνη θυμώνει και πάει να βρει την Ασιγιά: «Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου καλό θα είναι να το συζητάς με μένα και όχι να στέλνεις τον Τουργκάι. Πράγματι ο Βολκάν μου έκανε πρόταση να πάρω τη θέση σου, αλλά αρνήθηκα».

https://www.youtube.com/watch?v=NNtzUivx3Pk

Στη συνέχεια η Ασιγιά λέει στον Τουργκάι πως δεν θέλει να την υπερασπίζεται για κάτι που δεν τον αφορά. Ο Αλί τελικά δέχεται να πάει στο σπίτι του πατέρα του και εκεί η Ντερίν του λέει. «Ξέρω πως με θεωρείς υπεύθυνη που χώρισαν οι γονείς σου, αλλά θέλω να ξέρεις πως ο πατέρας σου σε αγαπάει πάρα πολύ». Ο Τουργκάι ζητάει συγγνώμη από την Ασιγιά, ενώ ο Μερτ φλερτάρει ξανά με τη σερβιτόρα, την Τουγκτσέ, η οποία του δίνει το τηλέφωνό της. Αργά το βράδυ η Ασιγιά δέχεται επίθεση στο σπίτι της από έναν άγνωστο, που προσπαθεί να την πνίξει, ενώ από τις φωνές εκεί φτάνει και η Μπαχάρ να τη βοηθήσει.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ειρήνη Καζαριάν: Έκανε comeback με μικροσκοπικό μπικίνι και μας τάραξε…

Η Αγγελική Ηλιάδη αναστατώνει το διαδίκτυο με το τόσo δα, μικροσκοπικό μπικίνι της