in

Άπιστος: Γκιολούν και Χαλούκ μαθαίνουν την παράνομη σχέση της Ντερίν

Άπιστος: Η ώρα των μεγάλων αποκαλύψεων φτάνει και η Ασιγιά παίρνει μία σημαντική και τολμηρή απόφαση. Η τελική μάχη ανάμεσα σε εκείνη και τον Βολκάν πρέπει να έχει ακροατήριο. Έτσι, μπροστά στους γονείς της Ντερίν, την Γκιολούν και τον Χαλούκ, αποκαλύπτει πως ο Βολκάν και η Ντερίν διατηρούν παράνομο δεσμό τα δύο τελευταία χρόνια και περιμένουν παιδί!

Άπιστος: Γκιολούν και Χαλούκ μαθαίνουν την παράνομη σχέση της Ντερίν

Η Γκιολούν και ο Χαλούκ παγώνουν. Λίγα λεπτά μετά, ο τελευταίος συνέρχεται από το σοκ και ζητάει με επιτακτικό τρόπο να φύγουν αμέσως από το σπίτι του. Ο Βολκάν δεν μπορεί να πιστέψει πως η Ασιγιά ήξερε τα πάντα και επέλεξε να τον εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο, ενώ η Ντερίν προσπαθεί να δει τη θετική πλευρό των πραγμάτων.

Δηλαδή ότι οι γονείς της έμαθαν, έστω κι έτσι, την αλήθεια για την προσωπική της ζωή και δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται από κανέναν. Η Ασιγιά, από την πλευρά της, αισθάνεται ότι κρατάει και πάλι τη ζωή στα χέρια της, οπότε αποφασίζει να περάσει άμεσα στην επόμενη φάση του σχεδίου της. Ζητάει διαζύγιο και το μόνο που θέλει είναι ο γιος της, ο Αλί, και το σπίτι τους. Ο δυναμισμός που επιδεικνύει ξαφνικά η γυναίκα έχει αφήσει έκπληκτο τον Βολκάν. Αμέσως, όμως, το σοκ του μετατρέπεται σε οργή και ο άντρας περνάει στην αντεπίθεση.

Όχι μόνο δεν σκοπεύει να της αφήσει την κηδεμονία του Αλί και το οικογενειακό τους σπίτι, αλλά το αντίθετο. Προκειμένου να βγει νικητής, σκοπεύει να χρησιμοποιήσει κάθε ποταπό μέσο για να αμαυρώσει την εικόνα της Ασιγιά ως μητέρας και ως επαγγελματία.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έξαλλη με τον Ατζούν – «Ένιωσα άβολα…»

Πικέ: Πρώτα την απάτησε και τώρα ακούει Σακίρα στο αμάξι…