in

Άπιστος επεισόδια: Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει από τον Σελτζούκ

Άπιστος επεισόδια: Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, κατάφερε να γίνει αντιπαθητικός στους τηλεθεατές. Η κακοποιητική του συμπεριφορά, αλλά και οι επιθέσεις στην Ασιγιά υπό τις οδηγίες του Βολκάν, έκαναν τον Σελτζούκ ως έναν από τους πιο κακούς χαρακτήρες της σειράς. Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει από τον Σελτζούκ. Ο εγκληματικός αυτός χαρακτήρας θα μας ταξιδέψει, μέσα από μία ιστορία του παρελθόντος που θα φέρει πολλές απαντήσεις.

Άπιστος επεισόδια: Η μεγάλη ανατροπή θα έρθει από τον Σελτζούκ

Κι όμως, ο νεαρός κρύβει ένα βεβαρημένο παρελθόν. Μπορεί ο ίδιος να κατηγορεί την μητέρα του για όλα τα δεινά που πέρασε, όμως η αλήθεια είναι άλλη. Ένας ισχυρός άντρας είναι ο πατέρας του και φαίνεται πως έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Βολκάν. Ο Χαλούκ, πατέρας της Ντερίν, είχε συνάψει στο παρελθόν μία παράνομη σχέση. Το αμαρτωλό του παρελθόν αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια και σύντομα γίνεται γνωστό πως εκείνος είναι ο πατέρας του Σελτζούκ!

https://www.youtube.com/watch?v=nh7tYDJTHzE

Τα νέα φτάνουν στα αυτιά της συζύγου του, και ο εφιάλτης τους ξεκινά. Μάλιστα, για να τον πείσει να αναγνωρίσει το παιδί του, η μητέρα του Σελτζούκ του αποκαλύπτει πως πάσχει από μία σοβαρή ασθένεια και σύντομα θα πεθάνει.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα ακατάλληλα καυτά πλάνα στο survivor που τρέλαναν την AGB

Θεσσαλονίκη: Πέφτουν τα σαγόνια με τη νέα παίκτρια του Παναθλητικού Συκεών – Καυτές φωτογραφίες