in

Άπιστος Επεισόδια: Η Ασιγιά εκτός εαυτού! Φεύγει μακριά

Άπιστος Επεισόδια: Ο Βολκάν επιμένει στο να της καταστρέψει τη ζωή, θέλοντας να την εκδικηθεί για το κακό που του έκανε. Μέσα του εθελοτυφλεί, καθώς η εκδίκηση αυτή αποσκοπεί στο να την βλέπει περισσότερο. Δε την έχει ξεπεράσει, ποτέ του δε την ξεπέρασε. Ο άπιστος Βολκάν καταφέρνει να βγάλει την Ασιγιά εκτός εαυτού. Συνεχίζει να είναι προκλητικός και να της κάνει τη ζωή δύσκολη, αγνοώντας πως έτσι θέτει σε κίνδυνο το ίδιο του το παιδί.

Άπιστος Επεισόδια: Η Ασιγιά εκτός εαυτού! Φεύγει μακριά

Μετά από διάφορα “κόλπα”, καταφέρνει τον σκοπό του. Ο Αλί έχει στραφεί ενάντια στην μητέρα του και μένει πια πλάι στη νέα του οικογένεια, στην Ντερίν, την αδελφή του και τον Βολκάν. Η Ασιγιά, θέλοντας να ηρεμήσει, να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια, παραιτείται και εξαφανίζεται. Φεύγει από την πόλη, αφήνοντας τον γιο της να μείνει με τον πατέρα του, όπως και ήθελε.

https://www.youtube.com/watch?v=nh7tYDJTHzE

Αντί ο Βολκάν να χαρεί, καταρρέει μόλις μαθαίνει πως η Ασιγιά έφυγε οριστικά, στη σειρά Άπιστος. Μπαίνει μέσα στο άδειο τους σπίτι και ξεσπάει σε κλάματα. Μυρίζει το άρωμά της στο υπνοδωμάτιο και λυγίζει. Μόλις βλέπει τον Βολκάν να υποφέρει μακριά από την Ασιγια, συνειδητοποιεί πως οι δυο αυτοί άνθρωποι θα έχουν πάντοτε μία αρρωστημένη σχέση. Στα πράσα τον πιάνει η Μπαχάρ.

Για την αρχική σελίδα « Άπιστος » πατήστε ΕΔΩ

πηγη

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) προς το Newsblog.gr

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Βάζει φωτιά στο instagram με το μπικίνι της (ΦΩΤΟ)

Σοφιάνα Αβραμάκη: Τα ακατάλληλα καυτά πλάνα στο survivor που τρέλαναν την AGB